1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4

De Sims 4, neem controle over de levens van je spelers!

Neem de touwtjes in handen in Sims 4! Deze game maakt het mogelijk om het leven van Sims te besturen vanaf geboorte tot de kist. Jij bent de ontwerper, bestuurder en beslisser van de levens van je Sims!

Wat is De Sims 4?
De Sims 4 is een simulatiespel waarin jij spelers creëert en bestuurt. Jij maakt alle beslissingen voor ze. Naast dat je je eigen spelers kunt ontwerpen, kun je ook je eigen huis bouwen, hun carrière bepalen, de man of vrouw waarmee ze het bed delen zoeken en nog veel meer! Alle keuzes die je maakt, beïnvloeden het spel.

Game video's van: De Sims 4 Klein Wonen
Game video's van: De Sims 4 Studentenleven
Game video's van: De Sims 4 Stedelijk Leven
Game video's van: De Sims 4 Magisch Rijk
Game video's van: De Sims 4 Honden en Katten
Game video's van: De Sims 4 Eiland Leven
Game video's van: De Sims 4 Word Beroemd
Game video's van: De Sims 4 Aan Het Werk
Game video's van: De Sims 4 Jaargetijden
Wat doe je in de Sims 4?
In De Sims 4 begin je met je familie onderaan de ladder. Ze zijn werkloos, hebben vaak geen huis en moeten vanaf 0 beginnen. Jij bent de baas, dus jij zorgt dat ze onderkomen hebben, een baan krijgen en goed voor zichzelf zorgen. Maar daar blijft het niet bij. Ook ben jij verantwoordelijk voor welke carrière ze kiezen, welk kleur behang ze krijgen en met welke mensen ze omgaan. 

Behoeften in de Sims 4
In de Sims 4 worden de levens van de spelers nagebootst. Dit houdt dus in dat deze spelers ook behoeftes hebben zoals jij en ik. Denk bijvoorbeeld aan dat de spelers ook eens naar het toilet moeten, zich moeten wassen en eten nodig hebben. Doe je dit niet? Dan gaan je Sims slecht functioneren, stinken of kunnen zelfs overlijden!

De wereld van de Sims 4
De wereld van de Sims 4 is een voorbeeld wereld van hoe prettig het leven soms kan zijn. Alle Sims om je heen staan open om contact te maken, vrienden te worden of meer… De wereld is zeer uitgebreid met allerlei leuke plekjes voor je Sims om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant, een gym of stadsparken. Op deze locaties kun je zomaar je buren tegenkomen, of je beste vriend!

Carrièremogelijkheden
Aangezien jij verantwoordelijk bent voor welk beroep je Sims uitoefenen, ben je ook verantwoordelijk voor hoe goed ze functioneren in het beroep en hoe ver ze het schoppen binnen het bedrijf. Laat jij je Sims elke dag na hun werk ook alle "thuis taken" voltooien? Dan heb je zomaar kans dat je Sims verrast wordt met een promotie en dus meer geld gaat verdienen!

De familie
In de Sims 4 draait het uiteindelijk voor je Sims om familie. Begin je met 1 speler en bouw je op vanaf 0? Of begin je met een volle bak en creëer je je eigen familie? Dat is uiteraard aan jou. De spelers kunnen elkaar ontmoeten en zich voortplanten met elkaar. Zo krijg je kleine baby's die uitgroeien tot volwaardige spelers die ook bestuurbaar zijn, carrière kunnen maken en meer! Zo ontwikkel je een hele familie en kun je een volwaardige stamboom krijgen!

Extra content
De Sims 4 wordt vaak uitgebreid met content. Dit in de vorm van Expansion Packs, content packs en meer. Zo kun je bijvoorbeeld met behulp van een uitbreidingspakket met je Sims mee op hun beroep, of een eigen winkel starten. Ook is het mogelijk om huisdieren te adopteren of te creëren, met je familie op reis te gaan en meer!

Cheats
Heb je geen zin om te werken? Of wil je voor je Sims gewoon het beste? Dat kan. De Sims 4 zit boordevol cheats die het spel makkelijker, leuker of interessanter maken dan het normaal is. Bijvoorbeeld cheats waarmee je Sims ineens super rijk worden! Of als ze zich heel belabberd voelen, kun je ze met een cheat weer helemaal happy maken!

Huizen en families delen met andere spelers
Heb jij een huis of familie die helemaal de shit is? Wil je dit delen met andere spelers? No problem. De Sims 4 maakt het mogelijk om jouw kavels of families te delen en openbaar te zetten voor andere Sims-spelers om deze te downloaden en ermee te spelen. Andersom natuurlijk ook, als jij op zoek bent naar een leuk huis of een leuke familie, kun je even kijken tussen de gedeelde objecten en gelijk spelen met een huis of familie waar iemand anders uren werk in heeft zitten. Dat scheelt!

Mods
Uiteraard bestaan er mods voor De Sims 4. Echter raden we dit wel af, maar soms zit er toch wat grappigs tussen. Zo kun je bijvoorbeeld game content toevoegen aan je game zoals nieuwe objecten, nieuwe Sims en meer!