1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Word Beroemd

De Sims 4 Word Beroemd, you're famous!

Altijd al de Sims willen zijn die in de spotlights staat? Die ene Sims die iedereen herkent en graag mee op de foto wilt? De Sims 4 Word Beroemd geeft je de mogelijkheid om, zoals de titel al zegt, beroemd te worden! Wij van GameVideos.nl hebben een aantal gameplay video's opgenomen van de Sims 4 Word Beroemd, bekijk ze snel!
Wat is de Sims 4 Word Beroemd?
De Sims 4 Word Beroemd is een uitbreidingspakket voor het basisspel van de Sims 4. In het Engels is de naam The Sims 4 Get Famous. In dit uitbreidingspakket zitten nieuwe objecten, kledingstukken, beroepen en een verse, nieuwe wereld voor je Sims! Het pakket voegt de mogelijkheid toe aan je Sims 4 spel om beroemd te worden met de dingen die je Sims doet. Zo kun je op veel manieren beroemd worden en zal het je spel echt veranderen!

Beroemd worden
Laten we meteen met de deur in huis vallen. Het is helemaal niet makkelijk om beroemd te worden als je vanaf 0 begint in de Sims 4 Word Beroemd. Sterker nog, het is super moeilijk! Je Sims moet hard werken voor zijn of haar bekendheid. Als je eenmaal beroemd bent, dan krijg je toegang tot exclusieve clubs, gyms en huizen waar andere beroemdheden wonen. Je kunt in De Sims 4 met een speciale cheat ook beroemd worden. Dit is minder leuk, maar als je dan toch beroemd wilt worden, is dit toch echt de snelste manier.

De nieuwe stad
Uiteraard komt er met De Sims 4 Word Beroemd een nieuwe stad mee. De stad heet Del Sol Valley, wat erg lijkt op Los Angeles in Amerika. In deze stad kunnen je Sims wonen als ze net beginnen, in een oude studio of een klein huisje, maar hier vind je ook hele exclusieve villa's waar beroemdheden wonen. De stad heeft studio's, clubs en meer!

Beroepen
Om beroemd te worden in De Sims 4 Word Beroemd, moeten je Sims een bepaalde weg inslaan. Worden ze acteurs of zangers? Of worden ze beroemd in de karaoke bar? Of maak je liever vlogs? In de Sims 4 Word Beroemd zijn er ontelbare manieren om roem op te bouwen, waaronder jouw doorbraak in de filmwereld of als influencer op Simstagram!

Beroemd zijn
Gefeliciteerd! Je bent nu beroemd. Wat veranderd er precies, naast dat mijn bankrekening lekker gespekt is? Niet zo veel. Buiten het feit dat iedere Sim je zal herkennen, loven of haten. Ook zul je zo nu en dan paparazzi achter je aan krijgen. Fans zullen op je afstappen voor een foto of handtekening en er zullen mensen voor de deur van je huis je opwachten voor een handtekening.. Freaky!

De Sims 4 Word Beroemd Tips and Tricks
Ook voor de Sims 4 Word Beroemd hebben we een paar tips and tricks op een rijtje gezet voor je. Deze tips and tricks kunnen je helpen tijdens je eigen gameplay om beroemd te worden! Klik op de tips and tricks video hierboven en ga meteen aan de slag!