1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Honden en Katten

De Sims 4 Honden en Katten: je beste vriend in de Sims!

Jammer dat je Sims geen bevriende viervoeters tot z'n beschikking heeft, waarmee je samen met je leuke maatje de Sims wereld kan verkennen? Say no more, want er is een uitbreidingspakket genaamd "Honden en Katten" voor de Sims 4! Wij van GameVideos.nl hebben een aantal leuke gameplay video's gemaakt van de Sims 4 Honden en Katten, die kun je hieronder bekijken!
Wat is de Sims 4 Honden en Katten?
De Sims 4 Honden en Katten is een uitbreidingspakket van het basisspel de Sims 4. Het pakket geeft je de mogelijkheid om eindelijk een hond of kat te nemen in je familie. Dit geeft meer emotionele status voor je Sim, maar is ook gewoon gezellig in huis!

Een nieuwe wereld
Ook met de Sims 4 Honden en Katten komt weer een hele nieuwe bewoonbare wereld mee, waarin je Sims kunnen wonen samen met hun honden of katten. Het is een cute dorpje, niet al te druk maar het wemelt er van de dieren. Super gezellig! Ook vind je hier dierenartsen, waar je je dier naar toe kunt brengen voor een check up, of als ie ziek is. Meer daarover lees je hieronder.

De dierenarts
De dierenarts is nieuw toegevoegd aan de Sims 4 en is een plek waar je met je viervoeter heen gaat als het wat minder met 'm gaat, of als het tijd is voor een controle. De dierenarts vind je in de wereld die mee komt met het uitbreidingspakket. Let op, de dierenarts is geen goedkope plek, maar het is wel belangrijk.
Ook is het mogelijk om je eigen dierenpraktijk te starten in de Sims 4 Honden en Katten. Dan kun je zelf als dierenarts aan de slag en de honden en katten van andere bewoners helpen beter te worden! Hier hebben we ook een video van gemaakt, die vind je hierboven in het overzicht.

Honden en katten adopteren
In de Sims 4 honden en katten is het naast het zelf creëren van je huisdier ook mogelijk om een dier te adopteren. Dit doe je via het mobieltje van je Sim. Je geeft aan welk hondje of katje je graag wilt en hij wordt thuis bij je afgeleverd. Welkom in de familie!

Nieuwe objecten
In de Sims 4 Honden en Katten krijg je weer een heleboel super nice objecten en kledingstukken die jouw Sim kunnen gebruiken tijdens het leven. Neem bijvoorbeeld alle objecten die er zijn voor je huisdieren..
- Voerbakken
- Ligmatjes
- Speciale parcours voor tricks
En nog veel en veel meer! Ook zijn er objecten voor de dierenarts, waarmee jij de praktijk van je dromen kunt realiseren.

Tips and Tricks in de Sims 4 Honden en Katten
Ook voor de Sims 4 Honden en Katten hebben we een speciale tips and tricks video in elkaar gezet. Praktische (en Nederlands gesproken!) tips and tricks die jij direct in je spel kunt toepassen. Dus je hoeft niet meer opzoek te gaan, want wij hebben de belangrijkste al voor je klaargezet!