1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Jaargetijden

De Sims 4 Jaargetijden: alle seizoenen in je Sims spel!

Mis jij ook wel eens de aanwezigheid van regen, storm, zon en sneeuw? De Sims 4 Jaargetijden heeft het gelukkig allemaal!

Wat is De Sims 4 Jaargetijden?
De Sims 4 Jaargetijden is een uitbreidingspakket voor het basisspel van de Sims 4. Het uitbreidingspakket voegt de 4 seizoenen toe aan het spel zoals wij ze kennen: zomer, herfst, winter en lente. Elk seizoen heeft z'n eigen feestdagen en activiteiten voor je Sims om van te genieten.
Wat doe je in De Sims 4 Jaargetijden?
Dat is totaal aan jou. De Sims 4 Jaargetijden voegt de 4 seizoenen toe die zich tijdens jouw gameplay laten zien in verschillende manieren, of dit nou sneeuw is of regen. Ook kunnen je Sims vanaf nu genieten van de feestdagen zoals de kerst en oud en nieuw!

Nieuwe objecten
Dit uitbreidingspakket neemt allerlei passende objecten mee voor je Sims om te gebruiken tijdens de seizoenen of feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan paraplu voor als het regent, of een kerstboom tijdens de kerst. Ook is er nieuwe kleding aan het spel toegevoegd zoals jassen of nieuwe zwempakken, zodat je voor elke temperatuur helemaal ready bent!

Temperaturen
Zoals de seizoenen normaal ook met zich meebrengen, is er natuurlijk een verschil in temperatuur in het spel. Bijvoorbeeld in de winter kan het erg koud zijn en in de zomer erg warm. Je Sims kunnen hier last van krijgen en minder goed functioneren of slapen. Simpel op te lossen door een airco of een haard toe te voegen aan je huis: lekker!

Kerstversiering
Natuurlijk de grootste toevoeging aan de Sims 4 is kerst. Met allerlei leuke versierseltjes kun je je huis opmaken voor deze feestdagen en kun je zelfs als je een haard hebt vadertje wintertje ontmoeten! Hij komt langs met cadeautjes en je kunt met hem rond de kerstboom gezellig liedjes zingen samen met de hele familie!