1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Magisch Rijk
  6. |
  7. Tips and Tricks

De Sims 4 Magisch Rijk: Tips and Tricks

Release datum: 10 september 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
57 views - online sinds 29 september 2019


Spelen met duistere krachten en magie is niet altijd even voor de hand liggend. Daarom hebben wij 5 tips en tricks samengesteld jij meteen hier spel kunt toepassen!

Tip #1 - Een tovenaar worden
Om in De Sims 4 Magisch Rijk een tovenaar te kunnen worden moet je afreizen naar het Magische Rijk via de magische portal. Eenmaal daar aangekomen benader je één van de vele tovenaars die een icoon boven zich hebben zweven en vraag je hoe je magie moet gebruiken. Volg de stappen die je opgelegd worden... En wow! Je sims is ineens een tovenaar!

Ook kun je als je nieuwe sim maakt meteen ervoor kiezen om te spelen met een tovenaar. Dit is makkelijker en sneller, de andere methode is leuker en avontuurlijker.

Tip #2 - Afreizen naar het Magische Rijk
Wist je dat je naast het gebruiken van de magische portal, gebruik kunt maken van de Glimmer-steen om daar het Magische Rijk te gaan? De steen krijg je in het Magische Rijk, via andere tovenaars. Heel simpel: gewoon vragen!

dan kun je in je inventaris de steen terugvinden en ermee heel snel reizen naar het Magische Rijk!

Tip #3 - Pas op met je het overladen
Toveren is leuk, vooral als je er erg goed raakt. Maar wist je dat het ook erg gevaarlijk kan zijn als je niet oplet? Tuurlijk je krijgt meer kracht met meer lading, maar als je lading te veel wordt, kun je eraan dood gaan! Pas dus op!

Tip #4 - Snel nieuwe spreuken leren
Als je op zoek bent naar andere manieren om spreuken te leren, goed zo! Maar wist je dat het snelste manier om nieuwe spreuken te leren heel erg simpel is?
Nee je hoeft niet meer te duelleren om kennis. Je kunt gewoon op je Sims klikken en magie beoefenen! Hiermee doe je snel kennis op en leer je ook nog eens snel nieuwe spreuken!

Tip #5 - Waar blijft die toverstaf?
Toveren zonder toverstaf is niet helemaal zoals het hoort. Een beetje als een auto zonder wielen.. Heel simpel op te lossen als je genoeg Simdollars hebt! Reis af naar het Magische Rijk en ga naar het winkelgebied.  Hier kun je een staf kopen naar je eigen smaak! Als je dit gedaan hebt, kun je op je Sims klikken en kiezen voor "altijd toverstaffen gebruiken".

Zorg er wel voor dat je een toverstaf in je inventaris hebt anders blijf je Sim gebruik maken van zijn of haar handen.
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer De Sims 4 Magisch Rijk video’s
Meer De Sims 4 video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s