1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Aan Het Werk

De Sims 4: Aan Het Werk, ga met je Sims mee naar kantoor!

Het altijd al jammer gevonden dat je in de Sims 4 niet met je Sims mee kan gaan als ze gaan werken? Weer uren moeten wachten tot ze terugkomen van die "werkdag" en het spannend vinden of ze promotie gemaakt hebben? Nu niet meer. De Sims 4 Aan het Werk zorgt ervoor dat jij met je Sims in de Sims 4 mee kan gaan naar het werk en ze daar kunt besturen! Ook wij van GameVideos.nl hebben deze pack eens even goed onder de loop genomen en bekijken alle kanten van deze uitbreiding. Benieuwd geworden? Check een gameplay video hieronder! Ook staan hier tips and tricks en een gameplay trailer tussen!
Wat is de Sims 4 Aan het Werk?
De Sims 4 aan het werk is een uitbreidingspakket van het basisspel van de Sims 4. In dit uitbreidingspakket worden weer nieuwe elementen aan je Sims 4 basisspel toegevoegd, zoals dat je eindelijk met je Sims mee kunt naar het werk! Er worden nieuwe objecten toegevoegd en ook nieuwe carrières.

Het leven in de Sims 4 Aan het Werk
Voor je Sims veranderd er een heleboel in het dagelijks leven als je de Sims 4 Aan het Werk hebt. Je gaat nu namelijk met je Sims mee naar het werk waar jij ze gaat besturen. Helaas kan dit enkel met de carrières die het spel meeneemt, maar gelukkig zijn dit wel hele leuke beroepen, die ook voor jou uitdagend zijn! Benieuwd welke beroepen dit zijn? Lees dan even door!

De beroepen
Zoals hierboven uitgelicht, er komen nieuwe beroepen mee naar De Sims 4 Aan het Werk, waar jij volledig de controle kunt nemen over je Sims personages. De nieuwe beroepen zijn:
- Politie carrière
- Dokter carrière
- Wetenschapper carrière
Deze nieuwe beroepen zijn zo gemaakt, dat het ook voor de speler (jijzelf) een uitdaging is om ermee aan de bak te gaan. Per beroep krijg je iedere dag objectives die je moet uitvoeren. Voor de politie kan dat bijvoorbeeld zijn:
- Ga naar een plaats delict en neem foto's
- Neem vingerafdrukken af van nieuwe gevangenen
- Ga op surveillance door de wijk en spreek mensen aan op hun gedrag
Maar voor de dokter kan het iets zijn als:
- Maak vandaag 3 patiëntenbedden op
- Zorg dat 3 patiënten te eten krijgen
- Doe onderzoek naar een ziekte
Zo heeft elke carrière een leuke en uitdagende vorm. Des te verder je komt in de promoties, des te moeilijker het wordt! Voor elke carrière hebben we een speciale video gemaakt, zodat je kunt zien wat deze beroepen inhouden. Klik hierboven op een gameplay video en check it out!

Promotie maken
Net zoals normaal, moeten je Sims keihard werken om promotie te maken. Dit uitbreidingspakket heeft wel een heel groot voordeel. Je kunt namelijk je Sims altijd besturen. Dus je bent altijd op de hoogte hoe hij of zij ervoor staat! Zorg ervoor dat je elke dag je objectives goed doet en overwerkt, zo krijg je sneller promotie! Zodra je promotie gemaakt hebt, krijg je meer geld, een ander outfit en andere opdrachten.

Een eigen winkel openen
In de Sims 4 Aan het Werk is het mogelijk om in de Sims 4 je eigen winkel te openen. Helaas kun je dit (zoals in de Sims 2) niet meer aan huis doen, maar moet je echt een aparte winkel maken. Dan nog, het is super leuk en een leuke manier om je eigen draai aan het leven van je Sims te geven. Jouw acties bepalen uiteindelijk hoeveel je Sims verdienen.

Tips and Tricks voor de Sims 4 Aan het Werk
We hebben voor de Sims 4 Aan het Werk een speciale tips and tricks video gemaakt zodat jij goed van start kunt gaan tijdens je gameplay. Klik hier voor de video.