1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Stedelijk Leven

De Sims 4 Stedelijk Leven: neem je Sims mee naar de stad!

Mis je het appartement gevoel in de Sims 4? Met de Sims 4 Stedelijk Leven kun je nu eindelijk met je Sims wonen in een knus appartement of een mega penthouse! Prima als je wilt starten.

Wat is De Sims 4 Stedelijk Leven?
De Sims 4 Stedelijk Leven is een uitbreidingspakket voor het basisspel van de Sims 4. Voegt de mogelijkheid toe aan je Sims 4 spel om samen met je Sims te wonen in een geheel nieuwe wereld, gevuld met appartementen en hoge torens. Je Sims krijgen te maken met luidruchtige buren, achterstallig onderhoud en vervelende huisbazen.
Wat doe je in De Sims 4 Stedelijk Leven?
Misschien een herhaling, of een beetje kort door de bocht, maar letterlijk: een nieuwe wereld verkennen en wonen in een appartement. Er komt een hele nieuwe wereld mee met je Sims 4 spel, vol met leuke nieuwe openbare kavels waar je Sims heen kunnen om nieuwe vrienden te maken of nieuwe mensen te ontmoeten. Er is zelfs een karaokebar waar je Sims lekker awkward los kunnen gaan!

Nieuwe carrières
De Sims 4 Stedelijk Leven geeft je Sims de nieuwe optie om een politicus te worden in de stad waar je woont. Waar je je voor inzet is jouw keus: meer geld voor alle Sims, een betere leefbaardere stad, of dat je meer vrije uurtjes hebt en nog veel meer. Je kunt in de spotlights komen te staan door goed met je medemens om te gaan en te demonstreren voor het idee waar jij voor staat!

Nieuwe objecten
Om het leven in de kleine appartementjes leuk te maken krijg je weer een heleboel nieuwe spulletjes voor je Sims om te verkennen en te kopen. Hoe je deze inzet is natuurlijk aan jou, maar denk bijvoorbeeld aan nieuwe banken, keukengerei en meer! Alles is zo gemaakt zodat het past in je appartement (niet te verwarren met De Sims 4 Tiny living, waar alle spullen kleiner zijn dan normaal).

De stad
Een appartement in een flatgebouw op het boerenland? No way. En inderdaad, no way. In De Sims 4 Stedelijk Leven kom je in een super levendige stad met allemaal hoge torens, een treintje, een marktplein en een heleboel openbare plekken voor je Sims om naartoe te reizen. Zo heb je bijvoorbeeld een karaoke bar, daar kunnen je Sims tot in de late uurtjes zich vermaken met karaoke en zichzelf voor schut zetten. In de stad heb je meerdere locaties waar je Sims kunnen wonen. Zo heb je kleine appartementen voor je Sims, maar ook mega grote en dure penthouses.

Huren of kopen?
Hoe woon jij in je appartement? Ga je het kopen of huren? Laat je het zoals het is of ga je het complete appartement verbouwen? Het is dus helemaal aan jou. In de Sims 4 Stedelijk Leven huur je je appartement van een huisbaas, die op zijn beurt weer verantwoordelijk is voor de gebreken in jouw pandje. Maar moet je die zelf oplossen of moet je telkens wachten tot hij komt?

Sociale interactie
Het wonen in een appartement is niet altijd super nice. Je krijgt namelijk te maken met allerlei dingen waar je Sims mee moeten dealen. Los je dit niet op? Dat kan de welzijn van je Sims beïnvloeden. Neem bijvoorbeeld je buren. Die houden soms wel van een feestje.. Maar jij moet om half 8 weer op om te werken. Ga je dan netjes vragen of ze stil willen zijn? Of beuk je op de deur uit woede en schreeuw je het uit? Jouw keus. Ook krijg je te maken met je huisbaas, die allerlei klusjes voor je moet oplossen. Denk bijvoorbeeld aan je kachel die stuk gegaan is, of muizen in je huis.. Gatsie!