1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Word Beroemd
  6. |
  7. Tips and Tricks

De Sims 4 Word Beroemd: Tips and Tricks

Release datum: 16 november 2018
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
28 views - online sinds 30 september 2019


In deze video geef ik je vijf tips voor De Sims 4: Word Beroemd!
Carrière maken als acteur of actrice in Del Sol Valley is niet de makkelijkste taak die er is. Met deze 5 tips word je sneller beroemd!

Tip #1 - Optredens en Audities
Om op te vallen onder de big boys zijn carrière nemen als acteur of actrice niet de verkeerde start. Oefen met je Sim dag in dag uit voor de spiegel zorg dat je de voorwaarden van de auditie serieus neemt. Zo krijg je sneller rol en klim je hogerop. Als je meereist met je Sims, zorg er dan wel voor dat je alle objectives goed afrondt en ga voor goud! Dit levert meer niet alleen meer punten op als je je gig succesvol afrondt, ook krijg je nu punten die kunnen er voor zorgen dat je nu meteen een niveau omhoog gaat!

Tip #2 - Vloggen
En andere manier om snel beroemd te worden is vloggen. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen tijd goed indelen, meerdere video's per dag maken en zo bekend worden! Uiteraard kun je vloggen en acteren combineren met elkaar! Zo kun je je sims altijd bezig houden met beroemd worden. Na een tijdje krijg je de mogelijkheid een samenwerking aan te gaan. Super! Nu kun je ook betaald worden voor je views en wordt je langzaamaan steeds bekender.

Tip #3 - Doneren aan Goede Doelen
Wie goed doet goed ontmoet, althans dat zeggen ze altijd. Dus heb je geld teveel, of had je gewoon een stapeltje over deze maand? Waarom zou je je geld uitgeven van dat nieuwe bed of die boekenkast als je jezelf er ook bekender mee kan maken?! Veel spelers weten dit niet maar je kan manier worden door je geld te doneren aan een goed doel!

Tip #4 - Optreden in het openbaar
Ook deze tip kun je combineren met tip nummer één een tip nummer twee. Om sneller
bekend te worden kun je met je Sims afreizen naar een openbaar kavel en hier optreden voor andere Sims. Heel goed want zo ontvang je meer roempunten en word je sneller bekend! Vooral als je deze tips allemaal combineert. Zorg er wel voor dat je Sims een beetje weet wat ze doen… Anders hebben de andere Sims er duidelijk geen zin in!

Tip #5 - Simstagrammen
In De Sims 4: Word Beroemd kun je roempunten verzamelen door foto's te posten op je Simstagram-account. Heel simpel: klik op je mobieltje en klik op "op Simstagram
posten". Zo ontvangen je Sims voor elke foto die ze plaatsen roempunten en krijg je ook nog eens meer volgers!
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

























Games

Meer De Sims 4 Word Beroemd video’s
Meer De Sims 4 video’s
Nieuwste video’s