1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Magisch Rijk

De Sims 4 Magisch Rijk: leer je sims Toveren!

Altijd al willen toveren in de Sims 4 Magisch Rijk? Die dag is gekomen! Nu kun je eindelijk je Sims om'toveren' naar echte tovenaars in de Sims Magisch Rijk! Wij van GameVideos hebben de Sims 4 Magisch Rijk een aantal keren gespeeld en hier gameplay van opgenomen! Check een video hieronder:
Wat is de Sims 4 Magisch Rijk?
De Sims 4 Magisch Rijk is een uitbreidingspakket van het Sims 4 basisspel. In De Sims 4 Magisch Rijk krijgen jouw Sims de mogelijkheid om te leren toveren, af te reizen naar speciale tovenaarswerelden en te genieten van zelf gemaakte heksendrankjes.
Je kunt in de Sims 4 Magisch Rijk:
- ToverSim worden, hier hebben we een uitgebreide video over gemaakt
- Vliegen op een bezem
- Heksendrankjes maken
- Andere Sims betoveren
- In battle gaan met andere Sims

De nieuwe wereld
Ook in deze DLC krijg je weer een verse, nieuwe wereld tot je beschikking. Eigenlijk zijn het er zelfs twee. In het Magische Rijk vind je zwevende eilandjes met winkels, toverSims en genoeg te doen om je Sims bezig te houden! In de bewoonbare wereld heerst ook een magisch tintje, hier vind je de Magische Poort, die brengt je naar het Magische Rijk. Er zijn in deze wereld genoeg plekken om te kunnen wonen voor je Sim. Maar pas wel op, je buren en vrienden kunnen ook zomaar ineens heksen of tovenaars blijken te zijn!

De tover duellen
Wil je beter worden als ToverSim? Dan kun je de Meesters der Magie eens lief aankijken. Zij kunnen je leren toveren en je spreuken laten leren. Ook kun je spreuken leren door goed te oefenen. Dit kun je doen met een leuk duel met een andere tovenaar. Ook kun je soms verhitte duellen uitvoeren, als je Sim nog een appeltje te schillen heeft met andere Sims uit de buurt. Maar pas wel op met het gebruiken van te veel magie. Zoals je misschien in een gameplay video hierboven hebt gezien, kan je Sims zelfs overlijden door het gebruik van teveel magie! Hiervoor heb je de handige magie meter, onderin je scherm. Als deze te kritisch oploopt, dan heb je een probleem.

De magische steen
Om sneller te kunnen reizen naar het Magische Rijk heb je een toversteen gehad, van de Meester der Magie. Deze steen is je leidende draad. Klik bijvoorbeeld op de steen om je eigen toverkunsten te laten verdwijnen, of ga bijvoorbeeld sneller naar het magische rijk, waar je toverstaffen, ketels en meer kunt kopen! Ben je de steen verloren? Dan kun je aan een meester vragen om een nieuwe steen!

Nieuwe objecten
In deze DLC krijg je een heleboel nieuwe spullen voor je Sims, zoals toverstaffen, vliegende bezems en heksenketels. Je krijgt een hele waslijst aan nieuwe passende kleding en nog veel meer super leuke objecten! Zo kun je met de staf toveren, met de heksenketel toverdrankjes maken en meer!

Tips and tricks
Voor de Sims 4 Magisch Rijk hebben we een aantal super handige tips voor je op een rijtje gezet. Ook hebben we een video online waarin jij erachter komt hoe je je Sim kunt laten Toveren! Super handig, want het is nogal puzzelen. Zo moet je bijvoorbeeld een aantal simpele stappen ondernemen, die je terugvindt in deze tips and tricks video,