1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Studentenleven

De Sims 4 Studentenleven video pagina

Altijd al gemist dat je Sims (zoals in de Sims 2) naar de universiteit kunnen, terwijl jij ze op de voet volgt tijdens deze spannende periode van hun leven? Dat is nu geen enkel probleem meer, met De Sims 4 Studentenleven Expansion Pack.

Wat is De Sims 4 Studentenleven?
De Sims 4 Studentenleven is een uitbreidingspakket voor het basisspel van de Sims 4. Het uitbreidingspakket voegt de mogelijkheid toe aan je spel om met je Sims mee te reizen naar het universiteitsleven, met hun complete semesters te volgen en meer! Kun jij het schoolleven aan?

Wat doe je in De Sims 4 Studentenleven?
Uiteindelijk ligt dat helemaal in je eigen handen, net zoals de hele levens van je Sims in de Sims 4. Natuurlijk is er een doel, namelijk dat je Sims succesvol een universitaire opleiding afronden. Dit gaat gepaard met colleges, studiepunten en zware toetsen.. En natuurlijk ook feesten!

Het schoolleven
Het schoolleven in De Sims 4 Studentenleven ligt dichtbij de realiteit. Je hebt te maken met studiepunten, fondsen en schoolgeld wat je moet betalen. Kun je dit niet betalen? Dan kun je (net zoals in het echte leven) een studielening afsluiten die je Sims op een later tijdstip moeten terugbetalen.
Je Sims zullen op kamers komen te wonen met andere StudentenSims, die net zoals jij studeren en feesten! Maarja, studenten zijn studenten niet als het geen grote puinhoop zou worden..
Je zult als student huiswerk moeten maken, bepaalde Quests moeten voltooien voot studiepunten en hele nachten aan presentaties moeten werken..

Nieuwe vrienden maken
De studententijd is een prima tijd voor je Sims om nieuwe vrienden te maken, mensen te ontmoeten en misschien wel voor een eerste kus.. of liefde! Als je op kamers woont zit je altijd dichtbij andere studenten, die misschien wel openstaan voor contact of wat intimiteit tussen al het leren door!

Nieuwe wereld
Zoals bij elke expansion pack van de Sims 4, kun je hier ook weer een nieuwe wereld verwachten. Je krijgt namelijk Britechester als wijk er bij en een hele campus! Hier is genoeg te beleven voor je Sims, zoals woonbare kavels en kamers. Ook is er op de campus genoeg te doen en kun je zelfs sporten.

Nieuwe objecten
De Sims 4 Studentenleven geeft weer een mega scala aan nieuwe objecten voor jou en je Sims om te verkennen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe vloeren, nieuw behang en meer bouwmaterialen en nieuwe objecten voor je Studenten, zoals tafels waaraan je heerlijk huiswerk kunt maken of feestobjecten.