1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Klein Wonen
  6. |
  7. Doodgedrukt door ons bed?!

De Sims 4 Klein Wonen: Doodgedrukt door ons bed?!

Release datum: 21 januari 2020
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
212 views - online sinds 24 januari 2020


Leuk dat je kijkt naar deze let's play video van De Sims 4: Klein Wonen (of Sims 4 Tiny Living). Deze game is net nieuw uitgekomen en wij nemen 'm eens goed onder de loop!

We beginnen met het doornemen van wat er allemaal aan het spel is toegevoegd in het startmenu. Hier staat alles netjes op een rijtje en daar worden wij heel blij van! We lezen dit op maar je kan natuurlijk ook zelf meelezen. Daarna beginnen we officieel het spel en beginnen we met het maken van onze Sim. Haar naam is volgens traditie Simone en gaat wonen in een net iets te kleine woning.

Uiteraard, moeten we deze woning nog inrichten. Daarom nemen we je even mee door het bouwmenu en kijken we samen naar alles wat nieuw is toegevoegd aan het spel. We hebben bijvoorbeeld een inklapbare bed/bank/kast, een speciale TV met radio en een boekenkast ingebouwd. Superhandig als je een te kleine woning hebt.

Nadat we het huis hebben ingericht kunnen we niet wachten met het testen van de bedbank. Dit gaat niet helemaal zoals verwacht. We komen onder het bed te liggen en overlijden in de eerste 3 minuten van effectieve gameplay.. RIP Simone.

Dan beginnen we maar een nieuwe Sim en kopen we een kant en klaar huisje wat mee kwam met het spel. Erg leuk huisje! Leuk ingericht, met allerlei leuke objecten uit het uitbreidingspakket. O.a. een leuke keuken, badkamer en meer. Hier werkt het uitklappen van het bed wel. Dus we hebben het nog wel even kunnen spotten. Ook prankt onze Sim zichzelf even lekker.. Haha. Al met al vinden wij dit een super leuk pakket met allerlei nieuwe en vooral vernieuwende objecten!

Wat vind jij van De Sims 4 Klein Wonen? Laat het ons weten in de comments!
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer De Sims 4 Klein Wonen video’s
Meer De Sims 4 video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s