1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Klein Wonen

De Sims 4 Klein Wonen, maak het kleinste huisje ooit!

Heb je de nieuwe Sims 4 Klein Wonen al gespot? Wij wel en we kunnen je melden dat dit een perfecte toevoeging is aan je Sims spel. Benieuwd? Klik dan op een van de images hieronder om een video te zien!
Wat is De Sims 4 Klein Wonen?
De Sims 4 Klein Wonen is een Stuff Pack voor het basisspel van de Sims 4. Dit houdt in dat er geen drastische veranderingen aan je spel zijn, maar voor de kleine prijs van de pack krijg je toch nieuwe kleding en objecten voor je Sims met als thema: Klein Wonen (of Engels: Tiny Living).

Wat krijg je allemaal bij de Sims 4 Klein Wonen?
Dit stuff pack brengt net als alle andere stuff packs objecten en spullen in je spel waar Sims wat mee kunnen doen. In dit geval hebben ze als thema: de kunst van het kleine wonen. Zo krijg je bijvoorbeeld:
- Een opvouwbare bedbank, zodat er ook in de kleinste ruimtes plek is voor een bank en een bed;
- Twee hele nieuwe televisies met kastjes die functioneren als tv, radio en boekenkast;
- Nieuwe mini-bureau's waar je Sims aan kunnen werken;
- Nieuwe poef, die perfect past bij je nieuwe interieur;
- Badkamerspullen zoals een nieuwe wastafel en een nieuwe spiegel,
- Kleine bijzettafeltjes met leuke dienbladen met kaarsjes
- Een hele leuke lamp

Nieuwe kleding aan je Sims spel
De bovenstaande objecten zijn natuurlijk lang niet alles, maar dit zijn wel de uitblinkers van het Sims 4 Stuff Pack. Ook krijg je een update aan je kledingkast. Deze nieuwe kleding is wat ons betreft meer dan welkom en het matcht perfect met de rest van je nieuwe interieur! Zo kun je dit verwachten:
- Nieuwe coltrui die perfect past bij je nieuwe leefstijl;
- Nieuwe overhemden;
- Nieuwe broeken voor zowel man en vrouw.

Nieuwe wereld?
In De Sims 4 Tiny Living krijg je geen nieuwe wereld. Maar wees gerust, je krijgt in geen enkele Stuff Pack een nieuwe wereld, dus dit is zeker geen uitzondering op de regel. Wel krijg je een custom made nieuw kavel van de makers. Zo hebben ze een voorbeeldwoning gemaakt, waar alle objecten van de Stuff Pack inzitten. Een heel leuk klein huisje, super leuk om mee te beginnen als nieuwe familie. Dit huis kun je plaatsen waar je maar wilt, wij plaatste 'm in Oasis Springs!

Nieuwe challenge 
Dit stuff pack (De Sims 4 Klein Wonen) neemt een geheel nieuwe challenge met zich mee voor jou en je Sims om te ontdekken. 

Challenge 1: Maak een klein huis (max 64 tegels)
Challenge 2: Maak een micro huis (max 32 tegels)

Als je deze volbrengt, krijg je waardevolle skills, waardoor alles wat je traint veel sneller gaat dan normaal! 

Maar pas op met de automatische bedden.. Zoals je kunt zien in onze video.. Dat ging niet helemaal lekker. Bekijk de gameplay video snel!

Tips and Tricks voor de Sims 4 Klein Wonen
We hebben niet echt tips and tricks voor de Sims 4 Tiny Living, maar wel een klein advies. Zorg ervoor dat je Sims die wonen in het kleine huisje, goed met elkaar overweg kunnen.. Je zit letterlijk op elkaars lip.