1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. |
  5. Aflevering 9: de zoektocht gaat verder

Call of Duty: Modern Warfare: Aflevering 9: de zoektocht gaat verder

Release datum: 25 oktober 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
7 views - online sinds 02 januari 2020


Leuk dat je weer kijkt naar deze Call of Duty Modern Warfare video. In deze COD MW video gaan we verder in het verhaal, waar we de vorige keer gestrand zijn. In de vorige video hadden we eindelijk na een harde strijd en een lange zoektocht "The Butcher" te pakken die waardevolle informatie had. We hebben hem op een harde manier ondervraagd en hebben hem daarna omgelegd. 

We gaan op pad met de informatie die The Butcher ons gegeven heeft. Kharkov en Hadir zouden zich bevinden in een dorp welke overspoeld is met Russische soldaten. We weten ons doel en gaan er vol in. Het is er zó vol met soldaten dat we wel rustig aan moeten doen. Als we namelijk gezien worden, is het een slachtveld. Iets wat we willen voorkomen, want dan krijgen we Kharkov niet te pakken.

We leggen het gebied in het donker met onze silencers. Het is een nachtoperatie, dus een kogel tegen een lamp aan, doet al een heleboel. We beginnen met het infiltreren van een zwembad. Daar vinden we een arme man, die helemaal kapotgemaakt is door de Russen. We proberen via hem informatie te krijgen, maar hij is van geen waarde.

Na een tijdje over het terrein te hebben gelopen en mensen te hebben omgelegd komen we tot de conclusie dat Kharkov en Hadir zich wel móeten bevinden in een bepaald pand. We gaan erin, maar het is overspoeld met soldaten. Het is een traag proces en een moeilijke missie, maar we komen inderdaad dichterbij. Geen Kharkov, maar Hadir treffen we wel aan.

Op dat moment worden we opgejaagd door een helicopter die ons heel heftig op de hielen zit, terwijl we Hadir mee sluizen. Hij zegt aan onze kant te staan en we kunnen niet anders dan hem vertrouwen op dat moment. We nemen hem mee, vluchten voor het gedoe daar en komen er net aan levend uit....

Wat vond jij van deze Call of Duty video?
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Call of Duty: Modern Warfare video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s