1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. |
  5. Aflevering 8: Het einde van The Butcher

Call of Duty: Modern Warfare: Aflevering 8: Het einde van The Butcher

Release datum: 25 oktober 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
8 views - online sinds 02 januari 2020


In de vorige video van Call of Duty: Modern Warfare heb je kunnen zien hoe we met Farrah en Hadir zijn ontsnapt uit een Russische gevangenis.. In deze Call of Duty Modern Warfware video pakken we het daar weer op en gaan op een speciale operatie.

We beginnen in St. Petersburg, waar we intel hebben dat daar "The Butcher" op dat moment zich daar zou bevinden. We zitten in een geheime operatie en moeten dit zeer discreet uitvoeren. Echter is dit niet mogelijk en moeten we vol gas erin. We beginnen rustig, we schakelen enkele bewakers voor het pand van The Butcher uit en kunnen naar binnen.

Het blijkt inderdaad dat de intel klopt. We zien hem staan: The Butcher. We mogen hem niet omleggen omdat hij informatie heeft die waardevol is voor ons. We houden ons dus strict aan het plan en schakelen enkel zijn bodyguards uit.

Dit alarmeert The Butcher natuurlijk en hij besluit dat meegaan met ons geen optie is. Hij vlucht. We gaan erachter aan. Hij vlucht door krappe steegjes, barren en andere gevaarlijke en lastige plekken om zo van ons af te komen. Maar dan hebben we onze held Nicolas. Hij rijdt The Butcher aan en we kunnen 'm achterin onze truck stoppen.

We vervoeren hem naar een geheime locatie waar zijn vrouw en kinderen (vastgebonden) hem opwachten. We geven hem de keuze: of informatie, of we ondernemen stappen tegen zijn familie. Hij weet dat 'ie geen kant op kan en besluit maar informatie met ons te delen. Dit echter niet zonder slag of stoot, we moeten hem en zijn familie zeer bedreigen. 

Nadat hij ons de informatie gegeven heeft die we nodig hebben, leggen we 'm om. Hij is tenslotte een rebel en iemand die we maar al te graag in de grond zien...

Wat vond jij van deze Call of Duty Modern Warfare video?
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Call of Duty: Modern Warfare video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s