1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. |
  5. Aflevering 10: The Grand Finale!

Call of Duty: Modern Warfare: Aflevering 10: The Grand Finale!

Release datum: 25 oktober 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
7 views - online sinds 02 januari 2020


Hey daar! Leuk dat je weer kijkt naar deze video van Call of Duty Modern Warfare video. In de vorige video hebben we eindelijk Hadir gevonden, die zich schuilhield in een compound. We hebben hem gevonden nadat we The Butcher hebben kunnen grijpen en informatie uit hem konden slopen. Daarna is hij omgelegd.

Hadir is de man die ons naar Kharkov zal moeten brengen. Hij zit dichtbij de Russische troepen en heeft ook waardevolle informatie waarmee wij de leider van de Russische troepen kunnen omleggen en de operatie ten einde kunnen brengen.

We krijgen van Hadir te horen dat Kharkov zich in een mega complex bevindt, waar ook het chemische gas wordt gestookt. We bereiden een mega actie voor, waar we naar het complex afreizen met ons team van militairen en rebellen en gaan daarheen met maar één doel: Kharkov en zijn operatie stilleggen. 

Het complex is groot en mega goed bewaakt. Dat blijkt wel als we alleen het terrein al op willen. We worden daar opgewacht door een super arsenaal aan wapens en getrainde Russische militairen. Maar wij geven niet op. Met grof geweld vechten we ons richting het complex, waar Kharkov zich zou schuilhouden en de operatie leidt. 

We weten ook wat ons doel is. We moeten het gebouw en de gehele operatie opblazen, zodat het gebouw niet meer (dus ook niet nadat we Kharkov hebben omgelegd), gebruikt kan worden voor het maken van chemische wapens.

Na een hoop gevecht en gedoe komen we eindelijk binnen, waar nóg meer militairen ons opwachten. Maar we boeken snelle progressie. We planten de bommen en zorgen dat we wegkomen. Maar dan komen we erachter dat tijdens een verassing aanval onze detonator verloren is gegaan. Hij heeft mega schade opgelopen waardoor het niet bruikbaar meer is. 

En toch moeten we het opblazen.. Er is maar één manier. We moeten ons opofferen. Na een gesprek met Farrah vertellen we dat wij degene zullen zijn die zich gaat opofferen... Want zo redden we een heel land dat nu constant onder druk van de Russen staat.

Farrah ontsnapt via een helicopter, waar Kharkov zich op dat moment in bevindt. We weten hem te overmeesteren en met een mes om te leggen. Dan nemen we afscheid van elkaar. Hier gaat het eindigen. Jaren van oorlog en geweld en wij geven ons op om de levens van miljoenen te beteren..

Hier eindigt helaas ook het verhaal, heel onverwachts. Maar mega vet! Wat vond jij van Call of Duty Modern Warfare? Let me know in the comments!
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Call of Duty: Modern Warfare video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s