1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare, kun jij de heftige oorlog aan?

Eindelijk weer een Call of Duty: Modern Warfare! Een super toffe game waarin jij als Tier-One Operator de wereld van corruptie en machtsmisbruik in gaat. Een bloedstollend verhaal laat je zien hoe de moderne, harde en kille manier van oorlogvoeren eraan toe gaat.

Wat is Call of Duty: Modern Warfare?
Call of Duty: Modern Warfare is een first-person shooter waarin jij als special operator meegenomen wordt naar oorlogsgebieden in het midden oosten. Hier is een oorlog gaande met Russische terroristen en jij wordt ingezet als militair in dit conflictgebied. 

Game video's van: Call of Duty: Modern Warfare Warzone: Plunder
Het verhaal
In Call of Duty: Modern Warfare ga je naar conflictgebieden in Urzikstan, een fictief land in het midden oosten. Dit land is overgenomen door de Russen, nadat er een terroristische aanslag plaatsvond. Jij gaat erheen om te vechten tegen het knetterharde regime wat daar gevoerd wordt, moet vechten tegen Al-Qatala en de Russische troepen. 
Er is een aanslag gepleegd in Londen, waardoor er meer op het spel staat dan ooit. Er worden in Uzikstan oorlogsmisdaden gepleegd en jij mag het gaan oplossen. Je gaat opzoek naar de verantwoordelijken, ondervraagd mensen hiervoor en komt oog in oog te staan met gevaarlijke types. Gelukkig heb je hulp van de rebellen, die in opstand gekomen zijn.

Wat is Call of Duty: Modern Warfare?
Call of Duty: Modern Warfare is een first-person shooter waarin jij als special operator meegenomen wordt naar oorlogsgebieden in het midden oosten. Hier is een oorlog gaande met Russische terroristen en jij wordt ingezet als militair in dit conflictgebied. 
Ook heeft Call of Duty: Modern Warfare een online modus, waar je online kunt matchen tegen andere spelers. 

De multiplayer
Call of Duty: Modern Warfare kent meerdere online gameplay modes. Een lekkere snelle match met je maten, traditional MP, een bloedstollende nacht-modus en een traditionele grond match. De online modus speelt zich af in super realistische maps, waarin jij het gevecht aangaat met bekenden en onbekenden.

Tips and Tricks voor Call of Duty: Modern Warfare
Hieronder staan een paar leuke en handige tips and tricks voor jou om Call of Duty: Modern Warfare zo leuk mogelijk en zo spannend mogelijk te spelen!

1. Verander de moeilijkheidsgraad
Call of Duty: Modern Warfare komt met verschillende moeilijkheden. Wees niet bang om de moeilijkheid een tandje omhoog te schroeven tijdens je spel, om zo het realisme hoog te houden. Ook zorgt dit voor meer spanning tijdens de game!

2. Vind je favoriete wapen
Het is beter om het gevecht in te gaan met een wapen waar jij je goed bij voelt. Zorg dus dat je een wapen vindt waar jij je helemaal bij thuis voelt, zodat je optimaal presteert in zowel de campaign modus en de online multiplayer!

3. Neem de tijd voordat je online gaat spelen
Voordat je als een malle de online sectie in gaat, is het verstandig om eerst de campaign even rustig uit te spelen. Deze missies geven je ervaring, tips and tricks en meer om straks dan uitgerust en vol gas online te overheersen!

4. Herlaad tijdens het richten
Het is nu mogelijk om tijdens het richten je wapen te herladen. En je zou dat ook moeten doen. Zo verlies je je tegenstander niet uit je vizier en kun je na het herladen meteen die trekker overhalen.

5. Gebruik deuren in jouw voordeel
Of het nu echte spelers zijn in de online gameplay, of AI-Spelers in de campaign modus, deuren blijven altijd een dingetje. Hoe dan ook, op een bepaald moment komt er iemand door die deuropening gestormd. Hoe chill is het dan als jij daar klaar zit om meteen vol gas te gaan schieten? Beter dan andersom, toch?