1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. |
  5. Aflevering 3: The Wolf is ontsnapt!

Call of Duty: Modern Warfare: Aflevering 3: The Wolf is ontsnapt!

Release datum: 25 oktober 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
34 views - online sinds 05 november 2019


In deze Call of Duty Modern Warfare video gaan we verder waar we gebleven waren. In de vorige afleveringen hebben we gezien dat er Chemisch gas is weggestolen uit een basis in Rusland. Toen daarmee aanslagen gepleegd werden in het Westen, was het tijd om actie te ondernemen.

We hebben de leider van het rebellen team opgepakt, genaamd "The Wolf". In deze video komen we bij the US Embassy uit, waar we de Wolf vasthouden voor verhoor. Hier meldt hij niks te maken te hebben met het gestolen gas. De US Embassy wordt binnengevallen door troepen van The Wolf die vastberaden zijn om hem te laten ontsnappen. 

Snel weghalen, dat is de oplossing. We vervoeren The Wolf vanaf de Embassy naar een compound, niet ver weg van de ambassade. Hier sluiten we hem tijdelijk even op, terwijl we onze compound verdedigen tegen het heftige vuurgevecht wat buiten bezig is. Ze sluipen in eerste instantie op ons af, hopende dat we er niet achterkomen dat ze onderweg zijn naar ons. Uiteraard verwachtte we dit al en vechten terug. 

Uiteindelijk wordt dit een mega groot vuurgevecht, waar we zelfs genoodzaakt zijn om drones met raketten in te zetten. De operatie loopt niet helemaal vloeiend, maar we boeken vooruitgang. De troepen lijken zich aardig terug te trekken. Maar dan openen we de deur van de tijdelijke cel waar The Wolf in zit... Geen Wolf..
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Call of Duty: Modern Warfare video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s