1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Planet Coaster
  4. |
  5. Aflevering 7: Het nieuwe reuzenrad!

Planet Coaster: Aflevering 7: Het nieuwe reuzenrad!

Release datum: 17 november 2017
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
15 views - online sinds 02 januari 2020


Tof dat je er weer bij bent! In deze Planet Coaster video gaan we door in ons park, waar we ondertussen al lekker voortgang boeken. We hebben in ons park nu een super vette rollercoaster, een begin van een dark-ride, een treinstation en een schommelend schip. Je hebt eerder al kunnen zien hoe we het stationsgebouw hebben ontworpen, hoe de achtbaan tot stand kwam en hoe we verschillende shopjes in ons park verwerkt hebben.

In deze video is het weer tijd voor iets concreets. We hebben de bouwplannen om in ons park een movie-thema aan te leggen met o.a. een dark-ride. Je hebt in de vorige video kunnen zien hoe dat begin tot stand kwam. Er moeten in dat gebied mooie gebouwen komen, winkels, een treinstation zodat bezoekers snel van A naar B kunnen in ons park en genoeg attracties om er lekker te kunnen rondhangen.

We gaan dus volle bak aan de slag met het realiseren van dit idee en beginnen met het aanleggen van een reuzenrad. Hiervoor spelen we een beetje met de terreintools, zodat het rad op een soort verhoging komt te liggen. Het reuzenrad in ons park moet een symbolische attractie zijn, want zeg nou zelf, er is geen enkel park waar je geen reuzenrad hebt. 

Er moet een entreegebouw komen, waar de bezoekers doorheen lopen en waar shops en eetschuurtjes in zijn. Zodat de eerste vormen van het nieuwe themagebied dan toch echt zichtbaar worden. Ook wordt de wachtrij mooi opgemaakt, zodat het niet saai is om te wachten voor de attractie.

Ook bouwen we een ATM, eerste hulp en een toiletgebouw op de hoek van de straat. Het is in onze ogen een mooi deel geworden van ons park. In de volgende video('s) willen we een food-court bouwen en een station voor het thema-gebied.

Wat vind jij van de nieuwe attractie in ons park?
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Planet Coaster video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s