1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Planet Coaster
  4. |
  5. Achtbaan met de meeste G krachten!

Planet Coaster: Achtbaan met de meeste G krachten!

Release datum: 17 november 2017
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
117 views - online sinds 28 januari 2020


Hey wat leuk dat je kijkt naar deze gameplay video van Planet Coaster van GameVideos! Altijd al willen weten welke achtbaan de meeste G krachten heeft? Wij wilden dat graag even onderzoeken...

We beginnen met het aanleggen van een achtbaan die hangt. Die achtbaan moet eerst helemaal omhoog, voordat we naar beneden gaan. We noemen hem de superwokkel! De vorm van de achtbaan doet ons denken aan een oude telefoonkabel.. De achtbaan gaat alle kanten op en over de kop, onder de kop en noem het allemaal maar op. Slaat totaal nergens op, we zien de G krachten teller omhoog vliegen.

Uiteindelijk komt onze eerste coaster rond de 80 G uit. Dan is het de bedoeling dat we een nieuwe achtbaan neergooien, de Flying Coaster. Een baantje, met een vogel als karretje. Een nieuwe poging om ons record van 80G te verbreken die we met de vorige coaster gezet hebben. 

De hangende karretjes gaan omhoog, om de meest scherpe bocht van de wereld en plank gas naar benden. Daar gaan we een tunnel in en komen met wederom een soort wokkelvorm naar buiten. Ook rond de 80G zoals we konden zien en het totaal lag rond de -73G. Impressive.

Dan blijkt dat de vorige coaster -127G heeft, dus we moeten echt alles uit de kast halen om dat te kunnen overtreffen. De perfecte coaster lijkt ons de gelanceerde race-wagen. Die wordt gelanceerd en gaat direct de grond in, waar van alles gebeurt met bochtjes tot vuur, mega stoer en mega gevaarlijk... Deze coaster ging zo snel dat we hem zelfs even twee keer moeten bekijken. 

We maken uiteindelijk nog een bonus-track, de gelanceerde motoren die direct een wokkel in gaan. Deze coaster krijgt de naam: motoren des doods. Haha, kijk zelf maar waarom! 

Wat vond jij van deze Planet Coaster video? Laat het weten in de comments!
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Planet Coaster video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s