1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Grand Theft Auto V
  4. |
  5. LSPDFR
  6. |
  7. We zijn de Handhaving!

Grand Theft Auto V LSPDFR: We zijn de Handhaving!

Release datum: 15 juni 2015
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
130 views - online sinds 06 februari 2020


In deze GTA 5: LSPDFR gameplay video gaan we een keertje meelopen met de Nederlandse Handhaving, die in onze Nederlandse LSPDFR serie nog niet aan bod gekomen zijn. We hebben een speler die helemaal in Handhaving kleding rondloopt en hebben een speciale bus van de Handhaving.

We zullen ons focussen op het gebied rondom het strand, omdat het mooi weer is. We verwachten wat bezoekers dus we zullen toezicht houden. Ook zullen we meldingen aannemen, alleen nemen we meldingen aan die we als Handhaving kunnen doen. 

We beginnen onze surveillance rondom het strandgebied en krijgen al snel een melding dat er een auto zou rondrijden in ons gebied die een lading draagt die niet goed vast zit. Uiteraard gaan we daar even op af, om even een kijkje te nemen en onze constatering te maken.

Na wat zoeken komen we het voertuig tegen, een rode pickup met inderdaad een lading die niet goed bevestigd zit. We houden de persoon even staande om even een praatje te maken met de persoon. We vragen hem om z'n documenten, maar op dat moment komt er een drugs en alcoholgeur onze neus binnen. De persoon blijkt ook geen kentekenbewijs te dragen. 

Onze constatering is goed, de lading bestaat uit wat dozen achterop de truck die niet goed vast zitten en zo op elkaar gestapeld zijn dat ze ieder moment eraf kunnen vallen. 

We gaan de persoon even natrekken ook, maar daar komt niks geks op terug. We controleren hem verder in onze computer, omdat we even willen controleren of deze persoon niet al eerder is gestopt om dezelfde reden. Dat blijkt niet zo te zijn, dus we gaan even verder met ons onderzoek naar dit voertuig. 

We gaan verder borduren op de alcohol en drugsgeur die van het voertuig afkomt, waaruit al snel blijkt dat de meneer inderdaad alcohol en verdovende middelen heeft genuttigd. Omdat onze bevoegdheid niet verder gaat, moeten we de politie om ondersteuning vragen. Zij komen met een drugshond, om het voertuig te inspecteren. 

Er blijkt niks mis te zijn met drugs/alcoholzaken. Echter, kan hij wel een boete op de mat verwachten voor het vervoeren van de boxen op deze wijze. 

Helaas crasht LSPDFR daar, maar het was zeker een leerzame en leuke sessie!
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Grand Theft Auto V LSPDFR video’s
Meer Grand Theft Auto V video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s