1. GameVideos.nl
 2. |
 3. Grand Theft Auto V
 4. |
 5. LSPDFR

LSPDFR (GTA5 MOD) video pagina

Heb je altijd al naast de bekende story mode van GTA 5, wat extra's willen doen, naast alle berovingen? Of ben je niet zo van de online gameplay? Dan is het misschien leuk om LSPDFR te installeren.

Wat is LSPDFR?
LSPDFR is een gratis mod, te downloaden op LCPDFR.com. De huidige versie van LSPDFR is 0.4. Deze gratis mod stelt je in staat om politieagent te worden, in GTA V. Je kunt afgaan op zogenaamde "callouts", of "noodhulp meldingen". Ook houd je bijvoorbeeld de straten van Los Santos in de gaten.

Extra mods voor LSPDFR
LSPDFR is een mod voor GTA 5, in samenwerking met een mod genaamd "Rage Plugin Hook". Op de website waar je LSPDFR download, kun je ook extra mods downloaden om je spel realistischer te maken. Bijvoorbeeld extra callouts, realistische kledingpacks en meer.
Ook kun je hier mods vinden die je auto's in het spel kunnen veranderen in echte merken, zoals Audi of Volkswagen.

Een aantal mods die we aanraden om de LSPDFR gameplay te verbeteren zijn:
 • ELS (extra mod voor LED's op je politieauto's)
 • StopThePed (een extra menu die extra mogelijkheden geeft bij een persooncontrole)
 • UltimateBackup (een extra menu die mogelijkheden biedt om extra realistische versterkingen op te roepen)
 • Computer+ (een mod die een politiecomputer in je auto zet, waar je gegevens van personen en auto's kunt oproepen en nalezen).

Nederlandse politie, ambulance en brandweer
Als je een beetje bekend geraakt bent met het modden in GTA, is het mogelijk om Nederlandse auto's, outfits e.d. te installeren voor LSPDFR. Dit is iets lastiger dan LSPDFR zelf installeren. Op onze website vind je video's hoe je dit moet doen. 
Ook kun je de Nederlandse sirenes in het spel installeren, Nederlandse politie radio en meer! Helaas is het niet mogelijk om alles naar het Nederlands om te zetten, maar je komt dan toch aardig in de buurt!

Callouts
De callouts in LSPDFR lopen uiteen. Zo kun je het ene moment bij een overval aanwezig zijn die uitloopt in een extreme achtervolging en het andere moment assisteer je een collega politieagent, die hulp nodig heeft met een staande houding omdat iemand niet mee wilt werken aan een alcoholcontrole.

Voorbeeld van standaard callouts:
 • Overval
 • Achtervolging
 • Hulp bij aanhouding
 • Bemiddeling tussen huurder/verhuurder
 • Mishandeling

Op de LCPDFR website kun je extra callouts downloaden, waardoor het nog gevarieerder wordt.

Departments
Standaard (zonder Nederlandse politiemods) zitten er een aantal departments (of eenheden) in het spel. Deze noem je ook wel "lore-friendly". Zo kun je plaatsnemen in de eenheid LSPD (Los Santos Police Department), SAHP (San Andreas Highway Patrol) en meer. Ook kun je de straat op als FIB (de GTA variant van de FBI).

Versterking oproepen
Als agent heb jij het helemaal in de hand. Wordt het teveel om het in je eentje te regelen? Dan kun je "backup" of versterking oproepen. Er zullen dan agenten (collega's) arriveren om je te assisteren. Ook in een achtervolging kun je politiehelikopters en meer oproepen.

Regels tijdens het spelen
Er zitten aan LSPDFR zelf geen regels verbonden over hoe jij je als agent op de straten gedraagt. In het echt natuurlijk wel. Dat is het leuke aan zelf een agent kunnen spelen in GTA, niks is te gek. Ben je van de harde hand? Je kan de zogenaamde suspects, of verdachten behandelen zoals jij denkt dat nodig is. Met een wapenstok, vuurwapen of een taser.