1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Grand Theft Auto V

GTA5: de wereld waarin alles mogelijk is!

Houd je van actie en een diepgaande verhaallijn? Dan is GTA 5 de game waar jij naar opzoek bent! Met een mega grote open wereld en een bloedstollende storyline, alles wat een gamershartje wilt!

Game video's van: Grand Theft Auto V LSPDFR
Wat is GTA 5?
GTA 5 is het meest succesvolle open wereld spel aller tijden. De reeks GTA gaat al wat langer mee en is mega populair. Je bent een speler in en mega grote open wereld met allerlei interactieve bezigheden, zoals auto rijden, winkelen, met je familie op stap en meer. De map is genaamd San Andreas en ligt ergens in de oceaan. Hier spelen zich de missies van Grand Theft Auto 5 af en leef jij als speler. Er zijn geen grenzen aan wat mogelijk is in het spel en het is totaal aan jou hoe je het spel speelt!

De verhaallijn
Ben je een fan van leuke, lange en knallende verhaallijnen? Dan is GTA 5 wel echt wat voor jou. Grand Theft Auto 5 heeft namelijk een lange en zeer interessante verhaallijn om te volgen. Hierin komt je familie voor, je oude vrienden en meer! Je moet zowel klusjes opknappen voor anderen, als banken en complete overheden overvallen om rond te komen, terwijl jij (de speler) alleen maar rust wilt met z'n familie.

Open Wereld
Welkom in San Andreas. De meest bizarre plek op aarde, uiteraard onderdeel van The United States of America, gevuld met alles wat dom en bizar is. De wereld zelf is een zeer mooi gedetailleerde wereld, waarin je nooit uitgespeeld raakt. Woestijn, stad en bebossing, je ziet het allemaal voorbij komen in San Andreas. Houd je van het stedelijke gebied? No worries. Welkom in Los Santos. De stad Los Santos (ook wel afgekort: LS) is gebaseerd op de mega stad Los Angeles in California, US. Aan alles is gedacht! Nachtclubs, de Santa Monica Pier en stranden! Ook vind je er vliegvelden, banken en Beverly Hills! Hoe jij deze open wereld verkend is helemaal aan jou.

Voertuigen in Grand Theft Auto 5
Ja, GTA 5 zit echt bomvol met voertuigen. Denk aan vliegtuigen, boten, helicopters, auto's, jetski's en echt nog veel meer. Je komt ze allemaal tegen tijdens het spelen en kunt ze allemaal besturen. In het verhaal kun je soms gebruikmaken van speciale voertuigen, die enkel voor die specifieke missie aanwezig zijn in het spel. Je kunt deze voertuigen met speciale mods alsnog tijdens het vrij spelen ook gebruiken.

GTA 5 Online
Grand Theft Auto 5 heeft een extreem goede en gezonde online community, waarin je mensen van over de hele wereld vindt. Hierin slachten mensen elkaar af in de open wereld van San Andreas, maar gaan ze ook samen op pad om geld te verdienen. Dit doen ze met hun eigen crew, en verdienen geld met gewelddadige opdrachten. Er is geen limiet aan hoeveel geld je kunt verdienen in de online game modus. In GTA 5 kun je samen met je vrienden spelen, of in de open-servers stappen waar alle spelers zich bevinden.

Mods voor Grand Theft Auto 5
Ook GTA 5 heeft een hele fijne mod community, met een heel wijd scala aan mods die voor het spel uitgekomen zijn. Zo is er bijvoorbeeld LSPDFR, een mod waarmee je zeer realistisch een politieagent kunt worden. Hiervan hebben we een tutorial gemaakt hoe je een politieagent kunt worden, die vind je tussen de video's hierboven.

Tips and tricks voor GTA 5
Iedere GTA 5 speler heeft zo z'n eigen manier van spelen, dat is wat het spel zo uniek maakt. Wat het ook uniek maakt is dat je meteen vanaf het begin niet verplicht bent om de story mode te volgen. We raden je echter aan dit wel te doen, want hierdoor unlock je bepaalde dingen in het spel en krijg je een lading cash op je bank waardoor het vrij spelen nog veel leuker wordt!