1. GameVideos.nl
  2. |
  3. FIFA 20

FIFA20, van de straat naar het grote stadion!

Helemaal gek van voetbal? Of gewoon een fan van de nieuwste FIFA games? Dan zit je hier goed! Wij hebben verschillende gameplay video's van FIFA20 opgenomen en die kun je hieronder kijken! Van gameplay trailers tot complete (online) matches. Check ze hier:

Game video's van: FIFA 20 Road to Glory
Wat is FIFA20?
FIFA 20 is een voetbal game, waarin jij als speler de mogelijkheid hebt om je al je spelers te besturen tijdens een wedstrijd. Je kunt spelen als bekende teams, zoals het oude vertrouwde Nederlands Elftal, maar ook als clubs zoals AJAX, AZ, Feyenoord en nog veel meer Nederlandse clubs. In FIFA 20 kun je samen met je spelers je team naar de top leiden, om zo de beste te worden van de league!Ook heb je in FIFA 20 een game mode genaamd VOLTA, waarin het straatvoetbal terugkomt in FIFA. Benieuwd wat VOLTA is? Blijf dan lezen, hieronder leggen we je het gedetailleerd ui

De gameplay modes
In FIFA 20 heb je verschillende gameplay modes, die je rustig op je gemakje kunt uitproberen. Zo heb je bijvoorbeeld:
- Practice, waar je gewoon lekker kunt oefenen om beter te worden tijdens het spelen;
- Kick Off, waarin je een snelle match kunt starten met je favoriete teams of samen met andere spelers (online);
- Volta, de nieuwe FIFA-street achtige modus waarin je te maken krijgt met verschillende aspecten in het leven van straatvoetbal;
- Ultimate Team, waarin jij je eigen team kunt samenstellen en kunt verbeteren. Des te hoger je komt, des te beter je team kan worden.
- Manager en player career, waarin je in de huid van een manager kunt kruipen, of als voetbalspeler in een team gaat spelen. 

Wat is VOLTA?
In FIFA20 zit een nieuwe game modus genaamd VOLTA. Deze game modus doet een beetje denken aan de oudere FIFA Street, waarin je op kleine veldjes, meestal 3 tegen 3, of 4 tegen 4 tegen elkaar gaat spelen. VOLTA heeft een eigen verhaallijn die je kunt volgen, waarin je samen met je speler naar de top van de Underground Street Football. Hierin kom je over de hele wereld, waaronder in de UK, Tokyo, Amsterdam en Brazilië. In VOLTA kun je uiteraard ook een aftrap beginnen met je favoriete teams, je eigen regels en je eigen stadion setups. Jij bepaald of je wilt spelen met of zonder muren, met of zonder regels en noem het maar op.

Online spelen in FIFA20
Uiteraard is er een mega grote online wereld voor FIFA 20. Zo kun je matches spelen tegen je eigen vrienden, of tegen een totaal random persoon. Ook kun je jezelf omhoog werken in de Tournaments en zo proberen om in de eerste divisie te komen. Samen spelen met je vrienden, daar word je waarschijnlijk gelukkig van. Naast dat het zorgt voor extreem spannende gameplay, is het ook een goede manier om te meten wie er nou beter is. Je speelt samen in 1 team of bestuurt allebei je eigen team. Helaas is het niet mogelijk om in VOLTA te spelen tegen je eigen vrienden. In VOLTA kun je enkel spelen tegen totaal onbekende personen, tot veel gejammer van de community. Bekijk ook onze video die we daarover gemaakt hebben met meer uitleg: Klik hier voor de video

Tips and Tricks voor FIFA20
In FIFA 20 kun je het beste beginnen met het uitvoeren van de practices. Hierin wordt je alles uitgelegd van controls tot hoe je een paas moet nemen. Zo heb je een goede basis om online of tijdens de story mode te gaan spelen. Pas wel op: in de online modus zitten vaak spelers die heel erg goed zijn in de game, dus verzin een eigen tactiek die bij jou past, om zo je tegenstander omver te lopen op het veld!