1. GameVideos.nl
  2. |
  3. FIFA 20
  4. |
  5. Road to Glory

FIFA 20 Road to Glory: vanaf 0 naar eindbazenlevel!

Ben je fanatiek FIFA 20 speler en hou je van series die je tegen de buis aanhouden? No worries! Onze FIFA20 Road to Glory serie is helemaal gericht op FIFA20! Hierin gaan we een FUT team starten en deze helemaal uitwerken tot we eindbazen zijn! Bekijk de serie hier:
Wat is FIFA 20 Road to Glory?
FIFA 20 is zoals we weten een mega populaire voetbalgame, waarin jij voetbalwedstrijden speelt tegen een tegenstander. Of dit nou in een league is of gewoon een potje voor de lol, het draait allemaal om de winst. In FIFA20 Road to Glory gaat onze enthousiaste Christian de strijd aan om vanaf niks te beginnen en zo hoog mogelijk te eindigen. Dit heet Road to Glory. We zullen dus beginnen met een laf team, maar d.m.v. wedstrijden en packs te openen verdienen we geld en betere spelers, waarmee we dus beter worden met ons team!

Christian
Christian maakt deze serie voor GameVideos.nl. Hij is een enthousiaste online gamer, waarbij alles gaat over FIFA20. Hij doet dit al een geruime tijd en wilde graag met ons in zee. Daar is deze serie ontstaan. De video's van Road to Glory komen gemiddeld 2x per week op ons YouTube Kanaal en op onze website te zien.

Het team
We beginnen in de FUT met een Engels team en willen hiermee zo hoog mogelijk komen in de league. We hebben opzich een ok team, maar er is natuurlijk veel ruimte voor verbetering. En dat is waar deze gameplay serie over gaat, het verbeteren van je voetbalteam en zo hoog mogelijk eindigen.

De video's
In de video's wordt ook een hoop uitgelegd over wat er gebeurd tijdens het spel. Zo word er uitgelegd wat Road to Glory precies inhoudt en wordt er goed uitgelegd wat de volgende stappen zijn. 

Comments en aanbevelingen
Heb jij iets gespot wat wij niet hebben gespot? Of wil je graag iets kwijt over deze serie? Laat het dan weten onderin de comments, want jij als kijker hebt invloed op de maak van deze video's! Elke week uploaden we ongeveer 2 video's, dus je zult meteen resultaat zien!

Tijdens de gameplay van Christian in FIFA20 kun je zien wat wij doen tijdens onze FIFA 20 spellen, zie je onze tactieken en meer. Ook hebben we op onze website en op ons YouTube kanaal andere gameplay video's staan, tips and tricks en tacticvideo's! Heb je suggesties voor een serie of video? Laat het ons weten en neem contact met ons op.