1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Transport Fever 2
  4. |
  5. De eerste productielijnen!

Transport Fever 2: De eerste productielijnen!

Release datum: 11 december 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
174 views - online sinds 22 januari 2020


Leuk dat je weer kijkt naar een verse Let's Play video van GameVideos.nl, waarin we Transport Fever 2 spelen! Dit is de eerste gameplay video waar we dus kijken naar de nieuwe game Transport Fever 2!

We beginnen met het maken van de main map, we kiezen de temperate biome, maar je hebt ook woestijn en je hebt een Aziatische tropische eilanden theme. We houden alles op gemiddeld, maar we kiezen er wel voor om te beginnen met alle voertuigen.

Eenmaal aangekomen op onze map, willen we meteen beginnen met het opzetten van productielijnen. De eerste lijn wordt een olielijn. Deze trein gaat olie vervoeren naar de fabrieken die deze nodig hebben. Zo kun je namelijk fabrieken en steden groter laten groeien. We gebruiken twee olie installaties, daarna gaat het naar een olie raffinaderij, waarna het omgezet wordt in chemicaliën. 

We kopen onze eerste stoomlocomotieven die de olie van A naar B gaan vervoeren, maar eerst moeten we dus een treindepot bouwen. Die komt dichtbij de productielijn, zodat we de voertuigen ook daadwerkelijk op de lijn kunnen krijgen.

Dan is het tijd om de lijnen te ontwerpen. De lijn die de olie gaat vervoeren naar de raffinaderij, en de lijn die alle olie op een centraal punt afzet. Dit alles werkt meteen super goed.

Maar dan moeten we de chemicaliën ook weer ergens laten belanden. We vinden een fabriek die de chemicaliën goed kunnen gebruiken, alleen deze fabriek heeft ook plinten nodig om goed te kunnen functioneren. We moeten dus nog een lijn opzetten. 

Om de plinten te kunnen laten maken, moeten we een lijn opzetten die kolen vervoert, en een lijn opzetten die de plinten brengt naar de fabriek die er goods van maakt. De goodsfabriek kan dan vervolgens weer de goods verplaatsen naar de stad. Dat moeten we in een volgende video gaan oppakken. Deze lijn is overigens wel wat langer dan de eerste lijnen, maar het moet goede winst gaan boeken!

Wat vind jij van Transport Fever 2? Laat het weten in de comments!
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Transport Fever 2 video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s