1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Software Inc.
  4. |
  5. Ons eigen software bedrijf!

Software Inc.: Ons eigen software bedrijf!

Release datum: 01 mei 2015
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
14 views - online sinds 11 februari 2020


In deze gameplay video gaan we een kijkje nemen naar de Alpha 11 van Software Inc. Een game waarin je je eigen softwarebedrijf kunt opbouwen vanaf scratch.

We beginnen met een kleine garage waar ons software bedrijf zich zal bevinden. Hier zal onze speler z'n contracten aannemen en misschien wel doorbouwen tot een waar imperium! 

We richten ons kantoor in, basic, maar het voldoet aan onze eisen. Een bureautje, stoel, computer en een plantje. We nemen onze eerste klus aan en leveren het af aan onze klant. Ze zijn er super blij mee, we krijgen goed betaald. We gaan een aantal klussen aannemen, want we moeten genoeg geld opbouwen zodat we straks personeel kunnen aannemen en kunnen beginnen met het uitgeven van onze eigen software.

We tokkelen langzaam door met het aannemen van contracten en dan is het tijd om onze eigen software te gaan ontwikkelen. Het makkelijkste is om een anti-virus te ontwikkelen. We zorgen ervoor dat we het zo instellen dat de ontwikkeling ervan niet langer duurt dan een jaar, daarom zullen we gaan ontwikkelen op een Framework van een ander bedrijf.

Software ontwikkelen in je eentje is niet te doen natuurlijk, dus het is dan tijd om iemand aan te nemen. We nemen iemand aan die niet zoveel salaris heeft. Ondertussen nemen we alsnog contracten aan, zodat we alsnog geld verdienen.

Na een hele tijd ontwikkelen is het eindelijk tijd om onze software uit te geven. Maar verkoopt het zoals we dachten dat het zou gaan?
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Software Inc. video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s