1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2: Het wilde westen van dichtbij!

Heb je altijd al willen meemaken hoe het Wilde Westen eraan toe ging? Nu kun je het zelf van dichtbij meemaken, met Red Dead Redemption 2! Wij hebben Red Dead Redemption 2 al een aantal keer gespeeld, hieronder vind je onze gameplay video's voor RDR2!
Wat is Red Dead Redemption 2?
Red Dead Redemption 2 is een game van Rockstar Games die zich afspeelt in het wilde westen. De map bevindt zich in Amerika en de tijd waarin de game zich afspeelt is zo rond het jaar 1900. In Red Dead Redemption 2 speel je als speler die samen met een crew of gang overvallen pleegt, te maken krijgt met geweld, sheriffs en nog veel meer!

Het verhaal
De verhaallijn van RDR2 loopt zeer uiteen. De basis van de game draait om het feit dat jij en je speler samen met crewleden van je gang gewoon probeert te overleven terwijl de tijden hard zijn. En iedereen die in de weg staat of lastig doet zal moeten wijken. Het loopt van overvallen tot wraakacties. Ook zullen jij en je team moeten eten, drinken, slapen en meer. Jij en je crewleden zullen op pad gaan om te jagen, zodat niemand sterft van de honger. De verhaallijn van RDR2 is een zeer lange, gedetailleerde verhaallijn met meer dan 60 uur gameplay voor jou om te spelen. Het is lang, maar het verhaal is het meer dan waard!

Bizarre details!
Red Dead Redemption 2 staat op eenzame hoogte als het gaat om details. De makers van RDR 2 hebben heel veel tijd gestoken in het modellen en uitdenken van bizarre details in dit spel. Neem bijvoorbeeld je baard en haargroei. Des te langer je speler zich niet scheert, des te langer zijn baard wordt. Ook moet je als speler zo af en toe even een duik nemen in een rivier of een bad. Als je dit niet doet zullen andere NPC's reageren op je lichaamsgeur.. Jak!

Jagen in Red Dead Redemption 2
Een hele coole toevoeging in deze games zijn het jagen. Red Dead Redemption heeft meer dan honderd diersoorten die je stuk voor stuk kunt vangen, skinnen en verkopen. Deze dieren lopen weer uiteen van vissen tot grote bruine beren. Sommige dieren kun je bestuderen en vastleggen in je encyclopedie. Zo weet je alles over het dier en weet je precies waar je het kunt vinden. RDR 2 heeft ook een aantal legendarische dieren. Zoals een legendarische beer. Vind je deze legendarische dieren? Dan is het vechten geblazen. Het is namelijk erg sterk en moeilijk om te leggen of te vangen.. Maar als het je dan toch lukt, krijg je een trofee voor je inzet!

Online spelen in Red Dead Redemption 2
Yep, ook RDR2 heeft een bloeiende online community. Dit loopt weer uiteen van het rondstruinen door de map, andere spelers omleggen en bestelen tot het samen uitplannen van roven en het onderhouden van je spelers samen met je vrienden. Onze tip is wel: speel eerst het spel uit voordat je online gaat spelen, je gaat je skills nodig hebben!

Mods en DLC's
Het is op dit moment nog niet te zeggen of er mods en DLC's zullen uitkomen. Niet zo lang geleden heeft Rockstar de online gameplay aan het spel toegevoegd, waardoor je nu eindelijk online kunt spelen in je favoriete spel.
Mods ligt even anders, omdat de game ook op de PC te verkrijgen is, zullen er mods gaan uitkomen. De game is nog niet zo lang uit, dus zoveel mods zijn er nog niet. Wat er bijvoorbeeld wel al is, is een trainer en een console. Wat inhoudt dat je zelf scripts kunt maken of commando's kunt uitvoeren in het spel. Ook zijn de makers van GTA 5 LSPDFR bezig met een mod voor RDR2, waardoor je als sheriff door de map van Red Dead Redemption 2 kunt. Wij kunnen niet wachten!!

Tips and Tricks voor Red Dead Redemption 2
Onze tip is, neem vooral lekker de tijd om de story mode te ontdekken en uit te spelen. Zo krijg je veel ervaring met de manier hoe het spel werkt en kun je uiteindelijk naar de online gameplay toe gaan, zonder dat je een complete noob bent. Je skills zul je daar nodig hebben!