1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Prison Architect
  4. |
  5. Aflevering 2: een vers cellenblok!

Prison Architect: Aflevering 2: een vers cellenblok!

Release datum: 06 oktober 2015
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
196 views - online sinds 15 januari 2020


Leuk dat je weer kijkt naar deze Prison Architect video! We gaan door met de gevangenis waar we de vorige keer mee begonnen waren.

Daar hadden we al een kantine, een tijdelijke cel, luchtplaats en een receptie gebouwd. Hier kunnen onze gevangenen al lekker in leven, terwijl wij in alle rust een cellenblok aan kunnen maken.

We doen het cellenblok onder het pand wat we nu hebben. We zorgen dat daar cellen zullen zijn voor elke gevangene die we nu hebben en misschien meer voor toekomstige gevangenen. Aangezien het minimaal-beveiligde gevangenen zijn, mogen ze iets relaxtere cellen hebben, met o.a. een televisie. We zorgen zelfs dat ze een douche hebben in hun cel, wat natuurlijk super luxe is voor een gevangenis.

Ook komt er een hele nieuwe kantine bij, waar de gevangenen van dit cellenblok kunnen eten, zodat ze niet zo op elkaar lip hoeven te zitten in de kleine kantine bij de tijdelijke cel. Er komt een hele nieuwe luchtplaats die stukken groter is, een "common room" of een chillkamer waar ze even tot rust kunnen komen en een potje poule kunnen spelen met elkaar. Er komt een visitation of bezoekkamer, daar kunnen hun geliefden of wie dan ook langskomen om de gedetineerde te zien.

In de volgende video willen we ook een cellenblok maken die voor de medium-beveiligde gevangenen geschikt is, met een eigen kantine en noem het allemaal maar op. Deze krijgen dan iets minder fijne cellen dan de minimaal-beveiligde gevangenen. Ook moeten we isoleercellen aanmaken, zodat de gevangenen die wat verkeerds doen in deze isoleercellen gezet kunnen worden.

Wat zou jij leuk vinden om te zien in deze gevangenis? Moeten de gevangenen voor ons werk verzetten? Laat het weten in de comments, laat een like achter en abonneer op ons kanaal! Tot de volgende video!
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Prison Architect video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s