1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Farming Simulator 19
  4. |
  5. Werken op 't boer'n land!

Farming Simulator 19: Werken op 't boer'n land!

Release datum: 01 februari 2018
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
15 views - online sinds 10 februari 2020


In deze let's play gameplay video gaan we voor het eerst een kijkje nemen naar Farming Simulator 2019. In dit spel beheer en speel je op je eigen boerderij als boer. Na veel aanvraag via onze Social Media gaan we toch proberen deze game te spelen, ook al hebben wij zelf nog nooit deze game gedaan. Dus we gaan weer de leercurve in!

We beginnen met een nieuwe game en maken een nieuwe personage. We zullen spelen in Ravenport, de map van Farming Simulator 19. We komen aan op de map en doorlopen de tour die het spel ons geeft. We beginnen op een stuk land die vanaf het begin bij onze personage hoort. Er staan een aantal voertuigen op de map, waarmee we de tutorial doorlopen. 

Heel gaaf aan deze game zijn de details van het maaien, zaden en het besturen van de trucks. Zo kun je veel onderdelen op de trucks en de machine's apart van elkaar besturen en is het voor ons dus nog een heel priegelwerkje om aan de slag te gaan. Uiteindelijk gaan we toch het veld op en gaan we "harvesten" of "oogsten"..

Tijd voor de volgende obejective, waarin we in een tractor het land op gaan en het land moeten omploegen. We komen niet helemaal uit de controls van de game, zoals dat heel mooi blijkt uit de video. 

We hebben nogal moeite met de tractoren, omdat we de machines niet helemaal werkend krijgen. De controls zijn we vergeten en we komen er niet uit. Dus we besluiten andere dingen te gaan doen. Dan weet je het wel.. Vanaf dat moment geven we het soort van op en besluiten we maar wat te gaan rondklooien op de map. 

Vond je deze video leuk? En zou je meer willen zien van Farming Simulator 19?
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Farming Simulator 19 video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s