1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Farming Simulator 19

Farming Simulator 19, voor als je niet van 't land te slaan bent!

Ben jij een fan van alles dat met landbouw te maken heeft? Krijg je kippenvel van tractoren en kilometers aan braakliggend land? Geboren met groene vingers? Neem dan eens een kijkje naar Farming Simulator 19! Dé game als je in to boerderijen bent! Wij van GameVideos.nl hebben gameplay opgenomen van Farming Simulator 19 en die kun je hieronder bekijken!
Wat is Farming Simulator 19?
In Farming Simulator 19 ben je een boer die verantwoordelijk is voor een groot stuk land waarop groentes, fruit of vee gegroeid of gestald kan worden. Jij als boer bent helemaal de baas over dit land en bent dan ook verantwoordelijk voor het omploegen, zaden en het oogsten van je land. Zo maak je je winst en kun je uitgroeien tot de grootste farm van de wereld!

De map van Farming Simulator 19
Op de map van Farming Simulator 19 vind je naast enorme lappen land die klaar liggen om opgekocht te worden, een heleboel wegen, mede weggebruikers, winkels waar je je goederen kunt kopen of verkopen en plekken waar je nieuwe trucks en tractoren kunt aanschaffen voor op je boerderij! De map van Farming Simulator 19 is een zeer gedetailleerde map met veel groen en genoeg te doen en te beleven. De wereld is volledig open, dus waar en wanneer jij hangt, bepaal je helemaal zelf.

Uitgroeien tot de grootste
Ben jij de boer die er niet bij stilstaat? Groene vingertjes en kippenvel van een truck door het veld? Dan kun je gaan rammen als een malle. Des te meer gas je geeft, des te meer geld je verdient en hoe groter je groeit. Uiteindelijk kun je nieuwe trucks en tractoren kopen en personeel in dienst nemen.

Tips and Tricks voor Farming Simulator 19
Een goede tip voor FS 19 is: volg de tutorials. In het begin van de game krijg je een heleboel uitleg over hoe alles werkt. De game heeft veel controls, dus we raden je aan om deze goed op te volgen, vooral als je nieuw bent!

Gameplay van Farming Simulator
Wij hebben van Farming Simulator 19 een video opgenomen, dus jij kan kijken hoe deze game werkt!

Mods
Farming Simulator 19 heeft een goede modding community. Er zijn honderen mods te downloaden waarmee je een heleboel dingen aan je spel kunt aanpassen. Super leuk!