1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Cooking Simulator
  4. |
  5. Extreme chaos in de keuken!

Cooking Simulator: Extreme chaos in de keuken!

Release datum: 06 juni 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
46 views - online sinds 14 januari 2020


Leuk dat je kijkt naar deze Let's Play van Cooking Simulator!

We gaan lekker in de Sandbox modus aan de slag, omdat we een beetje willen klooien in de keuken. Voordat we echt beginnen met koken lopen we even door de keuken heen en bekijken we wat voor apparaten we hebben in de keuken om mee te werken.

We besluiten al snel om een pasta te gaan maken. We nemen o.a. tomaten voor in de saus, we pakken pepers en zelfs pompoen... We nemen ook vlees voor in de pasta, steak pasta! Lekker!! We vullen de pan met water en vullen het verder met de pasta. Als dat gedaan is gaan we het vlees snijden en prepareren voor de saus. We snijden het netjes in blokjes en stoppen het allemaal in een pan.

Dan beginnen we aan de legendarische saus zelf. We gooien alle ingrediënten zorgvuldig in de blender en mixen alles door elkaar. Kaas, tomaat, pepers en noem het allemaal maar op.. dan gaat het vuur aan. We gaan de pasta koken en het vlees bakken we netjes bruin. Als het vlees ready is gaat het ook in de blender (lol).

Dan gooien we alles bij elkaar en hebben we de pasta. Helaas lieten we de pasta vallen en vanaf dat moment, werd alles echt een bende... We moesten snel nog even wat fabriceren en besloten een blok gehakt te frituren (beste idee ooit). Terwijl we lekker aan het bakken en braden zijn klapt er achter ons ergens een pan uit elkaar... En is de hele keuken een bende.

Vond je dit een leuke video? Let us know, in de comments!
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Cooking Simulator video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s