1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Cooking Simulator

Cooking Simulator video pagina

Het is tijd om je handjes uit de mouwen te steken en de lekkerste gerechten te bereiden in je eigen keuken, in Cooking Simulator! Deze game is gemaakt om jou de macht te geven over de keuken en zelf gerechten te leren maken!

Wat is Cooking Simulator?
Cooking Simulator is een (humoristisch) spel die je de mogelijkheid geeft om te koken in het spel. Niet alles is even recht toe recht aan en sommige gerechten zijn best wel pittig om te maken! Niet alles gaat volgens gerechten, aangezien je ook geheel vrij bent om een eigen draai te geven aan je gerechten.
Keukens
Om te kunnen koken heb je natuurlijk een keuken nodig. Cooking Simulator is een vrij jong spel, met developers die er alle tijd en aandacht aan besteden om nieuwe opties aan het spel toe te voegen. Nu heb je twee keukens waar je uit kan kiezen:
  • - een moderne keuken
  • - een klassieke keuken
De moderne keuken is zeer mooi, open en mooie grote ramen. De klassieke keuken lijkt meer op een wat oudere traditionele keuken, zoals je deze in een restaurant zou zien.
Elke keuken is voorzien van beeldschermen waar recepten op vertoond kunnen worden, zodat je er niet helemaal alleen voor staat.

De gerechten
Als je de carrière modus van het spel volgt, zul je grotendeels spelen als een kok die eten bereid voor gasten in een restaurant. Er zit dus een soort timer aan vast, waarin je de gerechten moet maken. Elk gerecht heeft een recept, die vertoond wordt op het beeldscherm in de keuken, met ingrediënten die je moet halen en stap voor stap uitleg.

Vrije modus
In Cooking Simulator is het ook mogelijk om vrij de keuken in te gaan zonder doel. Je hebt alle tools en ingrediënten tot je beschikking om je eigen gerechten te ontwerpen zonder tijdsdruk. Vind je het leuk om een plak kaas in de frituur te gooien? Dat kan gewoon, zonder problemen of minpunten.

De ingrediënten
In de game zitten heel erg veel ingrediënten. Zo heb je een enorm wijd scala aan vlees en vis, waaronder steaks, zalm, tonijn, kip en ga zo maar door. Je hebt ook kruiden, groenten en allerlei oliën en sausjes. Deze ingrediënten kun je allemaal oppakken en gebruiken in je gerechten.

Updates voor Cooking Simulator
Cooking Simulator kwam uit in 2019 en is dus nog een vrij "jong" spel. Dit betekend dat er nog volop gewerkt wordt aan nieuwe updates voor het spel. Zo weten we dat de ontwikkelaars bezig zijn met het maken van een VR update, zodat je met een VR bril in de keuken kunt staan!