1. GameVideos.nl
  2. |
  3. WWE 2K20
  4. |
  5. We worden zwaar ingemaakt

WWE 2K20: We worden zwaar ingemaakt

Release datum: 22 oktober 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
37 views - online sinds 30 oktober 2019


In deze video spelen we voor het eerst WWE 2K20.

We beginnen met het maken van onze eigen personage in WWE 2K20, die we "StarDeath" noemen. Een grote man en vrouw, sterke bouw met zwarte pupillen. We wilde dat de personage eruit zag als "een zware gast" die de dood met zich meedroeg: een echte vechter.

Daarna beginnen we aan onze "droom", a.k.a onze eerste match. Dit verliep toch iets lastiger dan we in eerste instantie dachten. Misschien moesten we even inkomen. De controls zijn nieuw, alles is nieuw aan deze WWE 2K20. 

We komen in een dialoog terecht waar we opzoek zijn naar een lijstje met dingen die we graag willen bereiken in ons leven. Echter, dit papiertje hebben we in de kluis gestopt, waarvan we de code vergeten zijn. Lekker slim... Dan worden we meegenomen in een flashback, we zitten op school in de kantine deze lijst op te stellen, waar we ineens worden overrompeld door pestkoppen. 

Ze plagen ons met het lijstje omdat dit "kinderachtig" zou zijn. We komen uiteindelijk in de WWE ring te staan met deze pestkop en doen onze uiterste best om haar te verslaan in onze ultieme worstelmatch.. Maar is het genoeg om te kunnen winnen?
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer WWE 2K20 video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s