1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Train Simulator 2020

Train Simulator 2020 video pagina

Altijd al willen ervaren hoe het is om een levensechte trein te besturen? Dat kan! Met Train Simulator 2020. Het meest realistische treinenspel op de markt!

Wat is Train Simulator 2020?
Train Simulator 2020 (ook wel TS2020 genoemd) is een simulator spel voor op je Windows PC die ervoor zorgt dat je in je spel treinen kunt besturen. Dit is levensecht met super vette graphics en physics.
Wat doe je in Train Simulator 2020?
Dat ligt er helemaal aan waar jij zin in hebt. Wil je een carrière starten als machinist? Dat kan in Train Simulator. Ook kun je gewoon vrij rondrijden met je trein, of een "Quick Drive" starten, waar je een snelle scenario kunt bouwen.

Routes
TS2020 biedt vanaf het begin af aan een aantal zeer realistisch (1:1 schaal) nagebouwde routes. Dit zijn Duitse routes, maar ook Engelse en Amerikaanse routes. Zo kun je bijvoorbeeld rondom London rijden, maar ook is er een route vanaf Keulen naar Koblenz in Duitsland. Ook kun je routes kopen of gratis downloaden. Er zit in TS2020 een Map Editor, waarmee je huidige routes kunt bewerken of compleet nieuwe routes kunt maken.

Treinen
In de game vind je standaard al een heel hoop treinen. Zo zitten er standaard bij elke route die meegeleverd wordt, een aantal treinen die bij de route passen. Zoals in Duitse routes, daar zitten bijvoorbeeld ook Duitse treinen van de Deutsche Bahn. Engelse routes geven Engelse treinen en hetzelfde geldt voor Amerikaanse routes.
Er zijn online ook Nederlandse NS of Arriva treinen te downloaden. Deze kosten wel geld, maar zijn zeer realistisch.

Workshop
Ook Train Simulator heeft toegang tot de Steam Workshop. Hier vind je helaas geen treinen, maar wel routes die andere personen gemaakt hebben. Deze routes kun je downloaden en in je spel zetten!

DLC's
Train Simulator 2020 heeft een extreem scala aan DLC's. Zo zijn er bijvoorbeeld DLC's die metrolijnen in je spel zetten, maar denk ook aan oudere routes waarmee je met een locomotief kunt rijden. Met de aanschaf van deze DLC's kun je je spel altijd vers en interessant houden.

Updates
TS2020 is een spel dat je eenmaal aanschaft, maar zich blijft updaten. Elk jaar veranderd de titel van de game, in 2021 zal de game bijvoorbeeld Train Simulator 2021 heten. Daarbij krijg je vaak ook automatisch nieuwe routes en de updates zelf zijn helemaal gratis.

Nederlandse treinen en routes
Train Simulator 2020 heeft standaard geen Nederlandse routes of treinen. Toch is het wel mogelijk Nederlandse treinen en routes in het spel te krijgen. Er is een heel mooi forum genaamd Treinpunt, waar je deze routes kunt downloaden.
Nederlandse treinen vind je op ChrisTrains. Deze treinen zijn zeer realistisch en hier kun je bijvoorbeeld de VIRM (intercity) of de FLIRT (nieuwe sprinter) downloaden. Deze treinen zijn echter niet gratis, maar wel heel gaaf om te besturen!