1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
  4. |
  5. Gameplay Trailer

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: Gameplay Trailer

Release datum: 04 oktober 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
77 views - online sinds 09 oktober 2019


Een plek midden in de oceaan, waar jouw team uit de lucht wordt geschoten en zal moeten overleven op een eiland vol getrainde militairen. Welkom op Auroa! In deze video nemen we een kijkje naar Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Een third person actiespel waarin jij het opneemt tegen de zwaar getrainde militaire ex-Ghosts, je oud collega's. 

Het spel speelt zich af op Auroa, een technologisch hoogstandje dat in de verkeerde handen gevallen is. Auroa is een grote open wereld, vol met ongerepte natuur, steden, militaire kampen en nog veel meer! Nadat je helikopter samen met je team is neergestort op het eiland Auroa, sta je er min of meer alleen voor. Tegen een heel team ex-Ghosts die net zo goed getraind zijn als jij! Je eerste levensbehoefte is dus, overleven. Krijg te maken met steile hellingen, blessure's, verwondingen en vermoeidheid. 

Wat voor militair ben jij? Een luidruchtige of een slimme, rustige? Wat het ook is, het is aan jou hoe je tegen de macht op Auroa vecht. Kom oog in oog met zware militairen, voer sabotage uit en steel de coolste voertuigen!

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is geoptimaliseerd om samen met vreemden of met vrienden missies te doen. Iedereen volgt dezelfde verhaallijn, heeft z'n eigen personage met z'n eigen statistieken. Het is alleen aan jou met wie je graag de verhaallijn aflegt. 

Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint video’s
Nieuwste video’s