1. GameVideos.nl
  2. |
  3. The Walking Dead: Saints & Sinners

The Walking Dead: Saints and Sinners

Niet bang om in een wereld terecht te komen die aan het vergaan is en vol zit met zombies? In deze VR game word je rechtstreeks in de actie gegooid! En door de Virtual Reality, is het heel realistisch.
Wat is The Walking Dead: Saints and Sinners?
The Walking Dead: Saints and Sinners is een Virtual Reality game in de The Walking Dead-game saga. Niet te verwarren met de serie op Netflix. Je staat er dit keer vrijwel alleen voor, op wat andere "overlevers" na, die samen met jou in het vergane New Orleans vechten tegen de zombies. Je bestuurt met de gamepad van je VR bril de handen van je speler, waarmee je wapens bestuurt, zombies aanvalt en plekken zult doorzoeken.

Het verhaal
De stad New Orleans zit midden in een oorlog tegen de zombies. Jij en nog een paar anderen hebben het overleefd, alleen nu moet je nog zien te "overleven". Er doemen zich allerlei mysteries op rondom deze situatie, waar jij als speler natuurlijk nieuwsgierig op af gaat. Kun jij de zombie apocalypse overleven en erachter komen waarom dit allemaal gebeurd is?

De VR
Dit spel is bijzonder, omdat het een VR-only spel is. Wat inhoudt, dat een Virtual Reality bril noodzakelijk is om The Walking Dead: Saints and Sinners te kunnen spelen. Omdat dit spel enkel voor VR is, is het heel goed geoptimaliseerd en voelt het heel natuurlijk aan tijdens het spelen! Nu nemen wij zelf op met een headset en een microfoon in 4K, dus tijdens onze gameplay moesten we helaas voor een groot deel afscheid nemen van onze microfoon

Een grote wereld om te verkennen
Ontwerpen, lopen, vechten en keuzes maken. Dat zijn de hoofdcomponenten van The Walking Dead: Saints and Sinners. De gameplay is minimaal 15 uur, wat voor een VR spel heel erg veel is! Je kunt de zombies te vuist aangaan, maar ook met een van de vele wapens die door de grote wereld van The Walking Dead liggen verspreidt.

Nieuwe game
The Walking Dead: Saints and Sinners is een vrij nieuw spel en wordt in de gamewereld goed ontvangen door spelers. Het voelt heel natuurlijk aan en mensen zijn enthousiast over de gameplay van dit spel.

Onze mening (review)
Wij van GameVideos.nl vinden (voor wat wij ervan gespeeld hebben) The Walking Dead: Saints and Sinners een heel erg dik spel. Het voelt heel realistisch en de spanningsopbouw in het spel is ook heel goed, d.m.v. muziek word je echt in de game gezet. De controls voelen nog wel wat stijfjes en je moet best een aardige ruimte hebben voor dit spel, omdat je echt gaat vechten, kruipen en rennen. Daarom is een lange kabel ook aan te raden. Ook raden we je aan om dit spel te spelen met een headset op. Wij hebben dat ook gedaan met onze Oculus Rift S en dat ging perfect, omdat je je headset aan de zijkant van die VR bril kunt inprikken. Al met al een goede game en we hopen zeker meer te zien!