1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Star Wars Jedi: Fallen Order
  4. |
  5. We vielen bijna te pletter!

Star Wars Jedi: Fallen Order: We vielen bijna te pletter!

Release datum: 15 november 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
279 views - online sinds 29 januari 2020


Leuk dat je kijkt naar deze gameplay video van GameVideos waar wij een kijkje nemen naar Star Wars Jedi: Fallen Order! 

In het begin van de video krijgen we mooie cinematische shots van de game en pakken de story mode om mee te starten. We beginnen als iemand die op de spaceplane yard werkt en ruimteschepen uit elkaar moet halen. We krijgen meteen een nieuwe opdracht, namelijk: er is iets kapotgegaan en wij en een collega moeten samen erheen om het op te lossen. We willen dit eigenlijk niet doen, maar uiteindelijk stemmen we toch in, want er staat dubbele loon tegenover! 

We volgen onze collega richting het dak van het ruimteschip wat we uit elkaar aan het halen zijn, alleen we worden als snel van onze collega afgesneden, die iets te graag wilde. Hij verzoekt ons maar om een andere route te vinden en dan ontmoeten we elkaar boven wel weer. Klinkt als een strak plan, not. Dit ruimteschip zit vol met hele diepe gaten, scherpe objecten en brede geulen..

Maar ja, dubbele money betekend dubbele pret! We gaan dus het pad volgen wat voor ons is uitgelegd en komen allerlei andere werknemers tegen die ook delen van het ruimteschip uit elkaar aan het halen zijn. We moeten over platen, gaten en muren springen. Terwijl we dit doen leren we de controls van het spel, ook al gaat het zo nu en dan natuurlijk wel mis.. Soms springen we wel maar gaan we net even te enthousiast en vallen we onze dood te gemoed!

Na een heel hoop geklooi, gespring, gesterf en meer komen we eindelijk aan aan de bovenkant van ons schip, terug bij onze collega. Die staat daar op ons te wachten en al snel zien we een ander soort ruimteschip liggen, die blijkbaar geld waard is. De collega wijst ons erop dat als we dit schip meenemen en uit elkaar halen, we erg rijk kunnen worden. Maar dan.... 

Er gebeurt een ongeluk en ons deel van het ruimteschip breekt af, waardoor we langs de gladde bovenkant van het schip glijden... Loopt dit wel goed af?

Wat vond jij van deze gameplay video van Star Wars Jedi: Fallen Order?
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Star Wars Jedi: Fallen Order video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s