1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Rocket League

Rocket League, de perfecte combinatie tussen race en voetbal!

Het is tijd om racing te combineren met voetbal en een complete chaos: het is tijd voor Rocket League! Ook wij van GameVideos.nl hebben Rocket League een aantal keer gespeeld en hier zijn hieronder verschillende gameplay video's en let's play videos van te bekijken!
Wat is Rocket League?
Rocket League is een race-voetbal game. Gekke combinatie hoor ik je denken, maar toch is de game super fijn om te spelen! Je speelt standaard tegen andere spelers van over de hele wereld! Het ene moment speel je tegen Amerikanen, het volgende moment tegen mensen uit Indonesië! Je bent met een vast aantal mensen in een team in een stadion. Hoeveel mensen dit zijn, hangt af van het aantal dat het speltype toestaat. 

Met je racewagen en je team ga je natuurlijk voor de winst. Je gebruikt je wagen voor boosts, jumps en flying boosts om op een zo memorabele of coole manier de bal in het doel te krijgen. Degene met de meeste doelpunten wint!

Je wagen
Het draait niet allemaal om het mooiste doelpunt natuurlijk! Ook komt er een stukje customization bij het verhaal kijken. Want zeg nou zelf, het gaat ook een beetje om de show. Met het spelen van het spel kun je wagens en parts vrijspelen. Zo kun je steeds je auto's vernieuwen. Dingen die je zoal kunt customizen zijn bijvoorbeeld de kleur van je wagen, de velgen, het soort boost effect wat je ziet en zelfs het geluid van de motor kun je aanpassen!

De game modus
Rocket League kent standaard een aantal coole game modussen die je zo kunt spelen. Naast alle evenementen en speciale races kun je kiezen uit: 1v1 tot 4v4. Vaak zijn er speciale game modussen zoals Snow Day, Hoops en meer! Deze modussen kunnen variëren, wat inhoudt dat je bij Snow Day bijvoorbeeld in een besneeuwde map speelt en bij Hoops in plaats van doelen gebruik maakt van ringen.

De chaos
Je zult snel ontdekken dat tijdens de gameplay van Rocket League het spel snel veranderd in een regelrechte chaos. Ballen vliegen om je oren, auto's jumpen en boosten door de lucht! En jij doet eraan mee! Met alle tricks en combo's die iedereen uitvoert verlies je snel de focus in het spel: en daarom is het zo leuk!

De boost
Uiteraard is het gebruik van je boost een absolute must! Je kunt niet zoveel beginnen zonder! Je kunt je boost opladen door over de oplaadpunten te rijden op de map. Soms zweeft er een balletje boven de oplaadpunten, dit betekent dat als je je boost hier laadt, je boost automatisch volledig gevuld wordt! Super handig!