1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Project Cars 2

Project Cars 2, het gevoel van het stuur!

Heb jij altijd al als coureur van je eigen wagen de race willen stelen? Dat kan, met de super realistische Project Cars 2! Ook wij van GameVideos.nl hebben Project Cars 2 gespeeld! Klik hieronder op een van de images om de gameplay video's te starten!
Wat is Project Cars 2?
Project Cars 2 is een race simulator, gemaakt en getest door real life race coureurs om jou zo de beste ervaring tijdens het spelen te geven. Het spel geeft je toegang tot meer dan 170 unieke wagens, 140 layouts en meer dan 60 banen om op te racen! Je kunt de carriere modus volgen, of gewoon de race van je dromen starten en gas geven alsof je leven er vanaf hangt!

Het gevoel van het stuur
Altijd al into racegames geweest, maar was het voor je gevoel net niet genoeg om die honger weg te krijgen? Project Cars 2 is het meest realistische race spel van dit moment. Het spel heeft verschillende weersomstandigheden, realistische physics die ontworpen en getest zijn door echte coureurs en een zeer goed dag/nacht cyclus systeem!

De wagens
Project Cars 2 heeft veel officiële licenties voor het gebruik van bekende merken in het spel. Zo heb je keus uit meer dan 160 unieke wagens! Bekende merken die in het spel zitten zijn:
- Nissan
- Mercedes Benz
- Ferrari
- Lamborghini
- Porsche
En nog veel meer! Ook heb je toegang tot exclusieve wagens die tijdens de Indy 500!

Gameplay
Door de mechanismen van het spel, voelt het spel heel erg goed afgewerkt aan. Zoals eerder al gezegd, het spel is ontworpen en getest door echte coureurs, die er vaak net iets meer verstand van hebben dan normale game-developers. Zo heeft elke auto een eigen physics preset, wat bepaalt hoe de wagen klinkt, voelt en op het wegdek ligt. Ook kun je Project Cars 2 in VR spelen. Kleine leuke fact: VR is tot 12K!

Tips and tricks
We hebben een paar Tips and Tricks voor je, als je Project Cars 2 gaat spelen. Het spel is niet makkelijk, daarom adviseren we je (hoe vervelend dit ook kan zijn soms), de tutorials en de gameplay te doorlopen. Hierin leer je vitale en game changing tips vanuit de game zelf. Ook kun je heel gemakkelijk de moeilijkheid van het spel aanpassen als het toch nog te lastig is voor je. Er zijn veel instellingen, dus tweak los tot jouw ultieme preset gevonden is!