1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Football Manager 2020

Football Manager 2020, help jouw club naar de top!

Altijd al je eigen voetbalclub willen besturen? Van de jonkies tot de grote spelers, het kan allemaal in Football Manager 2020! Wij van GameVideos.nl hebben Football Manager 2020 ook al gespeeld, hieronder kun je daarvan de gameplay trailer zien!
Kan jij je eigen voetbal club naar de top leiden? Het is mogelijk met Football Manager 2020. Elke keuze, elke speler, tactiek en opstelling is een keuze die jij zal maken. Football Manager gaat extreem diep in op alle aspecten die komen kijken bij het managen van je eigen voetbalclub.

Stel je eigen team samen, haal bijvoorbeeld jeugdspelers uit de lagere divisie naar de eerste divisie door ze op te leiden tot sterspelers en haal spelers binnen via de transfers. De keuzes liggen volledig bij jou.

Ook belangrijk is je clubvisie. Dit gaat verder dan een paar beslissingen maken achter je directeursdesk. In Football Manager kun je perfect van te voren een planning maken voor de toekomst van je team en kun je een duidelijke teamspirit aanleggen. Want zijn je spelers onzeker over de toekomst? Dat zie je terug in je spel. Dus je zult je spelers altijd tevreden moeten houden!

En dan heb je de matches. Ga jij hard erin of stel je je verdedigend op? Ook die keuze ligt in jouw handen. Laat je de spits op doel staan? Your call. Jouw tactieken bepalen de uitkomsten in je game. 

Met een geheel vernieuwd backroom-team wordt het leiden van de club nu nog realistischer. Jouw team zal je adviseren, beschermen of helpen je club te leiden zodat je er toch niet helemaal alleen voor staat. In Football Manager 2020 zijn er nieuwe rollen toegevoegd om de realiteit perfect na te bootsen! 

Naast de vernieuwde backroom zijn er in FM2020 geheel nieuwe graphics aanwezig, zodat de game nog realistischer is. Nieuwe spelermodels, nieuwe arena's en meer visualisatie mogelijkheden in het veld.

Tips and tricks voor Football Manager 2020
Football Manager 2020 is een heel lastig spel met veel ins en outs. Lees je online dus goed in en probeer ook dingen uit. Er staan op YouTube genoeg Tips and Tricks video's om je voorlopig zoet te houden!