1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Apex Legends

Apex Legends, vecht met je squad en wees de winnaar van de match!

Houd je van Battle Royale games, maar mis je altijd net dat ene extra element? Don't worry. Apex Legends is het perfecte Battle Royale spel waar jij samen met je squad van 3 personen de strijd aan gaat tegen andere spelers van over de hele wereld (20!! teams per game)! Ben je benieuwd naar deze game? Wij van GameVideos hebben Apex Legends gespeeld en het resultaat voor jou opgenomen in een gameplay video! Klik hieronder en start de video!
Wat is Apex Legends?
Apex Legends is een battle royale game waarin jij samen met een squad van 3 personen in een map wordt gedropt en moet vechten tegen 20 andere squads. In deze squad zitten spelers met elk een vooraf afgesproken rol. Zo heb je bijvoorbeeld een legend die zorgt dat het team gerevived wordt als dat nodig is, of zich zeer offensief of defensief opstelt. Ben je benieuwd welke legends er zijn? Blijf dan even doorlezen, hieronder leggen we je dat uit!

De maps
In Apex Legends vindt je verschillende maps waar jij samen met je team de strijd aangaat met 20 andere teams. Bijvoorbeeld in Worlds Edge vind je bepaalde coole elementen waarmee je je spel kunt spelen, zoals zip-lines, lava, dikke metale deuren en nog veel meer! Deze elementen kun je gebruiken om te vechten tegen je tegenstander, maar ook om je bijvoorbeeld sneller te verplaatsen.

Wapens
Er zijn in Apex Legends teveel wapens om hieronder op te noemen, maar we kunnen je wel laten weten welke catagorieën er zijn! Zo heb je bijvoorbeeld:
- Assault Rifles
- Sub Machine Guns
- Light Machine Guns
- Snipers
- Shotguns
- Pistolen
De wapens in het spel kun je ook upgraden tijdens je game met zogenaamde attachments, zoals een stabilizer en extended mag!

Ook heb je granaten in Apex Legends, medic kits en nog veel meer handige tools die tijdens het spelen inzetbaar zijn. Zo heb je bijvoorbeeld voor elke Legend een eigen perk die je kunt gebruiken, voor de Legend Lifeline is dat een drone waarmee je andere spelers kunt reviven. Ook zitten er gewoon normale granaten en perks in het spel, zoals een Frag Granade, Thermite Granade en een Arc Star!

De Legends
It's all about legends! In Apex Legends speel je als een legend, in plaats van een normale speler. Elk team bestaat uit 3 legends. Hieronder vind je welke legends er in Apex Legends zitten:
- Offensive Legends (Bangalore, Wraith, Mirage, Octane)
- Defensive Legends (Gibraltar, Caustic, Wattson)
- Support Legends (Lifeline, Pathfinder)
- Recon Legends (Bloodhound, Crypto)
- Legends die nog uit moeten komen (Revenant)

Tips and Tricks voor Apex Legends
In Apex Legends speel je tegen andere spelers die erg doorgewinterd zijn tijdens het spelen. Daar zijn wij tijdens onze gameplay video's ook achtergekomen. Je kunt heel makkelijk ervaring opdoen in het spel door de tutorial (of training) te volgen en dan gewoon het spel in te gaan en het maar over je heen te laten komen. Door veel te spelen en te oefenen wordt je er uiteindelijk handig in en steeds beter!