1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Planet Coaster
  4. |
  5. Aflevering 1: onze ingang en de eerste attractie!

Planet Coaster: Aflevering 1: onze ingang en de eerste attractie!

Release datum: 17 november 2017
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
88 views - online sinds 04 november 2019


In deze Planet Coaster gameplay video beginnen we met het maken van ons eerste park. Genaamd: GameVideos.nl Park. Ha, origineel. 

We kiezen voor een best simpele ingang, van gemengde blokken. Uiteindelijk ziet het er best wel saai uit, maar in de volgende afleveringen van Planet Coaster gaan we ervoor zorgen dat de ingang van ons park een stuk beter wordt opgemaakt met bomen, bloemen en andere scenery objecten. Ook hebben we het pad naar de ingang van het park verlegd, zodat we alle vrijheid hebben met de ingang.

De ingang heeft een aantal "utilities" erin verwerkt, waaronder een staff room, toilet en een eerste hulppost. Aan de andere kant zijn informatiehuisjes, waar de bezoekers een fastpass kunnen kopen, die we later in ons park zullen introduceren.

Onze eerste attractie is een piratenschip wat heen en weer zwaait. Een attractie voor jong en oud. We zetten deze attractie strategisch neer, dichtbij de ingang en zorgen ervoor dat de entree in deze attractie geheel gratis is. Want dat is waar ons park voor staat: "Eenmaal binnen, onbeperkt rides!"

Bij het piratenschip bouwen we wat scenery om de ingang / rij en uitgang. Het bestaat uit een gebouwtje wat helemaal in het piratenthema past, met een leuk fonteintje in de "voortuin". Ook spelen we wat met de dakdelen, zodat het er niet zo blokkerig en saai uitziet.

Aan de achterkant van de attractie bouwen we een plek waar onze bezoekers eten en drinken kunnen kopen als ze dat willen. Er zit een super chill pleintje bij, waar ze even tot rust kunnen komen met wat eten, of natuurlijk wachten op hun gezelschap wat geniet van deze leuke attractie.
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Planet Coaster video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s