1. GameVideos.nl
  2. |
  3. FIFA 20
  4. |
  5. Gameplay Trailer

FIFA 20: Gameplay Trailer

Release datum: 27 september 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
77 views - online sinds 30 september 2019


Van het spelen als een prof tot de nieuwe straatvoetbal ervaring in Volta! Dit is FIFA20! 

In deze video nemen we een kijkje naar FIFA 20

Wie wil het nou niet? Spelen als een prof in de UEFA Champions League. FIFA20 geeft jou als speler de kans, om voetbal te spelen als een echte prof, vanaf je PlayStation 4, XBOX One, PC of Nintendo Switch.

Met nieuwe toegevoegde elementen als defining moments, authentic game flow en nieuwe bal mechanismen, is FIFA nu nog realistischer! Speel met je favoriete spelers ven met je favoriete clubs en neem het op tegen de meest iconische voetbalclubs van de wereld! 

Start je carrière vanaf scratch in de carrière modus en groei door binnen de voetbalscene met opmerkelijke en opvallende goals!

Ook nieuw is VOLTA. Volta neemt voetbal mee naar de straat, waar jij je eigen speler kunt ontwerpen, de verhaallijn kunt volgen en wedstrijden laat spelen in iconische steden zoals Londen, Amsterdam en Tokio! Kies hoe jij je matches wilt. 3 tegen 3? 5 tegen 5? geen probleem. 

Uiteraard kun je in VOLTA, net als in de normale gameplay van FIFA20 kiezen voor gamemodussen zoals Aftrap, waarin jij een snelle match kunt starten, Multiplayer, waarmee je tegen je vrienden kunt matchen en een compleet vernieuwde verhaallijn! Bouw je club op en wordt de beste van de wereld!

Ben jij klaar voor de nieuwe generatie FIFA?
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer FIFA 20 video’s
Nieuwste video’s