1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Honden en Katten
  6. |
  7. Tips and Tricks

De Sims 4 Honden en Katten: Tips and Tricks

Release datum: 02 september 2014
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
26 views - online sinds 29 september 2019


Vijf trips en tricks voor de Sims 4: Honden en katten.
Huisdieren om je heen hebben is een hele taak. Opvoeden, uitlaten en adopteren, deze vijf tips helpen je een handje op weg.

Tip #1 - Een dier adopteren
In de Sims 4: Honden en katten kun je natuurlijk je eigen hond of kat maken in de Sim-Maker, maar je kunt ook een hond of kat adopteren! Heel simpel via je telefoon. Klik op een dienstbellen en selecteer welk huisdier je wil.

Top #2 - Een eigen vachtpatroon maken
Heeft jouw perfecte huisdier een ander soort vacht dan de Sims je aanbiedt? No worry's! In de Sim-Maker kun je je perfecte vacht zelf ontwerpen. Zo hoeft je hond of kat zich nooit te schamen voor zijn of haar vacht. Toch?!

Tip #3 - Wilde dieren opvangen
Zo nu en dan vind je een zwerfdiertje, sneu... Maar wist je ook dat je ze kunt helpen? Als je genoeg punten en interactie met deze diertjes opbouwt, kun je ze adopteren en ben je vriendjes voor het leven!

Tip #4 - Niet te dicht bij de koeienplant
Heb jij een koeienplant? Krab dan nog maar eens een keer goed achter je oren! Een huisdier en een koeienplant samen...? Wij weten wat er met Sims gebeurt als deze te dichtbij komen...Toch?

Tip #5 - Automatische stofzuiger
Tja.. wie er van dieren houdt moet er ook schoonmaken. Soms laten je huisdieren heel veel haren achter in huis. Mega vervelend! Vooral omdat je Sims deze zelf allemaal moet opruimen... Nope! In het bouwmenu kun je een speciale stofzuiger kopen die al het harde werk voor je doet!
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer De Sims 4 Honden en Katten video’s
Meer De Sims 4 video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s