1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Eiland Leven
  6. |
  7. Tips and Tricks

De Sims 4 Eiland Leven: Tips and Tricks

Release datum: 21 juni 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
57 views - online sinds 30 september 2019


Vandaag hebben we vijf tips en tricks voor De Sims 4: Eilandleven!
 
Het leven op Sulani is niet altijd genieten en relaxen.. Daarom geven we je vandaag 5 tips en tricks om het leven van je Sims een stuk makkelijker te maken!

Tip #1 - Transformeer je eiland
Sulani heeft een welzijn status. Althans, Mua Pel'am. Dat eiland is ongerept door
de mens. Je kunt er geweldig snorkelen en het eiland zit vol secrets! Maar het is ook mogelijk om de uitstraling van dat eiland te veranderen. Elke keer dat een Sims iets doet dat de welzijn van het eiland ten goede komt, gaat de welzijn omhoog! 

Om dit te kunnen doen moet je je Sims geregeld tussen het zand laten zoeken naar afval. Soms ligt het afval gewoon zo op het strand. Als je dit weghaalt komt dit de welzijn van de natuur ten goede. Uiteindelijk transformeert het eiland van normale bosjes en bomen naar bloeiende bloemen en kleurige bosjes!

Tip #2 - Niet spelen met de lavastenen
Oké deze tip ligt een beetje voor de hand, maar toch is het goed om even te
melden! Soms wil de vulkaan op Mua Pel'am nog wel eens wat lavastenen uitspugen.
Awesome! Maar heel heet! Raak ze dus niet aan anders… Komt Magere Hein op bezoek.

Tip #3-  Snorkelen en duiken!
Snorkelen en duiken is een prima dagbesteding! Zo train je nog wat bij en heb je kans om bijzondere stenen en schelpen te vinden. Om te kunnen snorkelen of duiken moet je zoeken naar een boei. Vaak liggen deze op een kleine afstand van het eiland. Het strand van Ohan'ali is een prima plek om lekker te snorkelen.

Duiken kun je even buiten de kust van Mua Pel'am doen! Bij deze boeien kun je ook je duikuitrusting samenstellen. Maar er zit wel een addertje onder het gras.. Je moet niveau 3 van fitheid bereikt hebben. Als je dat bereikt hebt is het simpel: klik op de boei en begin met duiken!

Tip #4 - Zwemmen met Dolfijnen!
Zwemmen met dolfijnen is een stuk moeilijker dan je denkt, althans, het vinden van de dolfijnen het is een kwestie van geluk. Je moet op zoek gaan naar een boei waar een heleboel vissen omheen zwemmen. Vaak ben je daar alleen al even zoet mee. De meeste kans maak je op het strand van Lani St. Taz. Daar zijn de meeste boeien. 

Zodra je de dolfijnen gevonden hebt kun je ze oproepen. Je kan dan met de dolfijn praten,  kunstjes doen en je kan ze voeren! 

Dat gaat een stuk makkelijker als je een zeemeermin bent!
Maar ja, niet iedereen is er zeemeermin.. Zeemeerminnen kunnen overal waar ze willen dolfijnen oproepen en ze zelfs een naam geven! Dat brengt ons op het volgende onderwerp...

Tip #5 - Zeemeermin worden!

Een zeemeermin, dat ben je vanaf je geboorte. Maar ben je niet geboren en getogen als
zeemeermin, dan is er altijd nog een manier om toch zeemeermin te worden! Om een zeemeermin te worden, moet je naar het eiland Mua Pel'am. Daar bevindt zich de geheime grot.

In deze geheime grot bevindt zich "Meerminwier". Het middel om je Sims om te toveren in
een zeemeermin! Laat je sims op verkenning gaan en blijf proberen tot het middeltje wordt toegevoegd aan je inventaris. Zodra je het hebt hoef je het alleen nog
maar op te eten en... voila! Je bent een zeemeermin! 

Zeemeerminnen hebben speciale krachten. Ze kunnen bijvoorbeeld dolfijnen oproepen, waar en wanneer ze willen en het weer veranderen! Haal dat bed maar weg want zeemeerminnen slapen en leven in het water, samen met de vissen!

Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer De Sims 4 Eiland Leven video’s
Meer De Sims 4 video’s
Nieuwste video’s