1. GameVideos.nl
  2. |
  3. De Sims 4
  4. |
  5. Eiland Leven

De Sims 4 Eiland Leven: een leven in een inheemse cultuur!

Altijd al met je Sims willen wonen op een tropisch oord met oceanen, dolfijnen en meer? Je hoeft niet verder te zoeken. De Sims 4 Eiland Leven is het uitbreidingspakket waar jij op zit te wachten! Wij van GameVideos.nl hebben een aantal keren gameplay opgenomen van De Sims 4 Eiland Leven, hebben tips and tricks voor je gemaakt en zelfs een gameplay trailer! Check een video hieronder, of lees door!
Wat is de Sims 4 Eiland Leven?
De Sims 4 Eiland Leven is een uitbreidingspakket van het Sims 4 Basisspel. Dit pakket geeft jou en je Sims de mogelijkheid om te wonen in een waar tropisch oord, vol met kleurige bloemen, oceanen en stranden. Het pakket geeft je meer carrièremogelijkheden en geeft je een hele nieuwe wereld om samen met je Sims te verkennen.

De nieuwe wereld
Met dit pakket komt er weer een gloednieuwe wereld mee. De wereld heet Sulani, een eilandengroepje ergens midden in de Simoceaan. Hier wonen (tot nu toe) enkel nog inheemse eilandbewoners en er is genoeg plek voor jouw Sims om in te trekken, ver weg van alle hectische steden. Sulani heeft 3 eilanden, een tropisch eiland, de "stad" en een eiland vol met bewoners. Als je een kavel kiest om te wonen, let dan wel op. Sommige kavels hebben geen verbinding met stroom of lopend water. Dan zul je dus gebruik moeten maken van kaarsen en de oceaan voor je water!

Zwemmen met dolfijnen
In dit uitbreidingspakket is het mogelijk om te zwemmen in de oceaan met Dolfijnen! Dolfijnen zijn je beste vriend en je kunt zelf een echte band met ze opbouwen, rondjes met ze zwemmen, met ze praten, kunstjes met ze doen en ze lekkernijen voeren! Je moet hiervoor opzoek gaan naar een boei in de oceaan waar veel vissen omheen zwemmen. Vanaf daar kun je de Dolfijnen oproepen. Hoe dit precies werkt, leggen we uit in onze tips and tricks video!

Een zeemeermin worden
Jazeker, je kunt in de Sims 4 nu eindelijk een zeemeermin worden! Of zoals ze zelf graag genoemd worden: zeemeerSim. Een zeemeerSim kun je worden direct tijdens het maken van je Sim, of later, via een geheimzinnige grot. ZeemeerSimmen hebben een echte connectie met de eilanden en de oceaan. Ze kunnen waar en wanneer ze maar willen dolfijnen oproepen en hebben praktisch gezien niet echt een huis nodig.. Aangezien ze heel vaak in de zee te vinden zijn. Wil je meer weten over hoe je een Zeemeermin wordt in de Sims 4? Check dan onze video!

Nieuwe objecten en kleding
Een heleboel nieuwe objecten en een heleboel superleuke matchende outfits zijn toegevoegd aan het spel. Speciale eiland-achtige objecten die precies matchen met de vibe die rondgaat op het eiland. Ook zijn er zomerse outfits toegevoegd, die het warme weer van Sulani matchen. 
Ook kun je bij de speciale zee-kavels een huis bouwen op een stijger in de oceaan. Je Sims kunnen hier dan ook echt in wonen en zullen hier de tijd van hun leven hebben. Want wees nou eens eerlijk, wie wil dat nou niet?! 
We hebben ook een speciale video gemaakt waarin we een villa op het water maken! 

Tips and Tricks voor dit pakket
Wij van GameVideos.nl hebben onderzoek gedaan naar de meest belangrijke tips & tricks voor jou. Deze tips and tricks kun je terugvinden in de speciale tips and tricks video, die hierboven tussen de video's staat. Wel zo makkelijk! We nemen je mee over hoe je bijvoorbeeld met dolfijnen kunt zwemmen, een zeemeerSim wordt of hoe je om moet gaan met een vulkaan die uitbarst..