1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. |
  5. Aflevering 5: Zo begon het allemaal!

Call of Duty: Modern Warfare: Aflevering 5: Zo begon het allemaal!

Release datum: 25 oktober 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
26 views - online sinds 20 november 2019


In deze Call of Duty: Modern Warfare video gaan we verder waar we gebleven waren. In de vorige video hebben we gezien hoe Hadir in het bezit was van het gestolen chemische gas, terwijl we onszelf aan het verzetten waren tijdens een nederlaag bij het opwachten van de ontsnapte Wolf.

We beginnen als kleine Farrah, die wakker wordt onder het puin van een ingestort pand. Onze vader vind ons al snel, maar onze moeder is helaas overleden tijdens het instorten. We vluchten mee met onze pap, terwijl we er al snel achterkomen dat dit pand niet zomaar is ingestort.

Dan komen we thuis aan, daar wacht de kleine Hadir ons op. We gaan vluchten met onze vader door de aanval van het gas. Maar dan komt er een Russische soldaat binnenvallen in ons huis. We verstoppen ons voor hem, superspannend!

Daarna gaan we mee met Hadir, die ons de stad uit wilt halen. Onze vader heeft het helaas niet gehaald, dus we staan er alleen voor. We moeten een truck stelen om hier weg te komen. We leiden de soldaten af, terwijl we een wapen zoeken en een truck proberen te stelen. Maar gaat dit wel goed?
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Call of Duty: Modern Warfare video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s