1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. |
  5. Aflevering 4: wie heeft nou dat chemische gas?!

Call of Duty: Modern Warfare: Aflevering 4: wie heeft nou dat chemische gas?!

Release datum: 25 oktober 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
22 views - online sinds 11 november 2019


In deze Call of Duty: Modern Warfare video gaan we verder in de reeks waar we gebleven waren. We zijn de Wolf aan het opsporen, die bij het Amerikaanse Consulaat was uitgebroken na een hevige strijd in aflevering 3.

Na verzoek van Farrah zijn we naar The Highway of Death gegaan, waar The Wolf zeker weten langs zou moeten komen. Hier wachten we hem op terwijl we oefenen met het het dikste wapen wat we tot nu toe hebben gebruikt. Een eigen handgemaakte / gemodificeerde gun, gemaakt door Hadir. Hij legt ons uit hoe het werkt en laat ons schieten op vooraf neergezetten doelen. We moeten dus rekening houden met de afstand, wind en meer.

De eerste troepen komen aan, we hebben op ze gewacht. Ze gaan bovenop een gebouwtje zitten, waar ze de Highway goed in de gaten kunnen houden. We leggen ze om vanaf een grote afstand. Hit, raak. Simpel.

Dan komt er een grotere groep aan. Hier moet The Wolf inzitten. Ze stoppen, omdat ze het niet helemaal vertrouwen. Dan gaat het los. Jemig, de explosies, kogels en liters bloed die rondvliegen is niet normaal en ongekend. Er komen scouts onze richting op. Maar we verdedigen ons. Vreemd genoeg is er geen Wolf...

Dan komt er in de verte een nieuwe groep aan. Dit keer in zware metale wagens die wel tegen een flinke stoot kunnen. Hadir heeft wel een leuke oplossing. Hij zegt een speciale zware bom te hebben geprepareerd speciaal voor dit moment.

We volgen Hadir richting z'n speciale bom. Daar opent hij een truck. Wow. Wat is dat? Russisch gas? Hadir?
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Call of Duty: Modern Warfare video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s