1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. |
  5. Aflevering 2: We vallen binnen! Wát een zware strijd

Call of Duty: Modern Warfare: Aflevering 2: We vallen binnen! Wát een zware strijd

Release datum: 25 oktober 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
52 views - online sinds 29 oktober 2019


We in deze Call of Duty: Modern Warfare video vallen de luchtbasis binnen waar we in de vorige video voorbereidingen voor hebben getroffen. Wat een mega heftige strijd was dat zeg! Explosies, vliegtuigen, kogels en lijken vliegen ons om de oren! 

Nadat we in COD MW de basis hebben overgenomen, gaan we naar Londen toe, waar we als Special Ops binnenvallen in een appartement. Hier zitten geradicaliseerde terroristen met plannen om een nieuwe aanslag te plegen in Londen of in de omstreek hiervan. We slaan toe, leggen de terroristen om en vinden een detonator waarmee bommen getriggerd kunnen worden. Ook vinden we informatie over waar één van de kopstukken zich wellicht bevindt. 

Met deze informatie gaan we terug naar het Midden Oosten, waar we in een zeer heftige strijd terecht komen, dichtbij een ziekenhuis waar zich op dat moment een kopstuk van de terroristische organisatie bevindt. Maar ja, hoe pak je zo iemand als het ziekenhuis zo zwaar beveiligd is? Daar komt onze militaire training en team van pas. Samen met onze US Marines team vallen we aan, vechten onze weg naar binnen het ziekenhuis in. En ja hoor: De gevreesde "Wolf" zit er. We krijgen informatie dat deze man levend gepakt moet worden. We treffen hem aan terwijl hij bezig is met propaganda video's te schieten. Vanaf een achterdeur weten we hem te besluipen!
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Call of Duty: Modern Warfare video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s