1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. |
  5. Aflevering 1: Meteen de actie in!

Call of Duty: Modern Warfare: Aflevering 1: Meteen de actie in!

Release datum: 25 oktober 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
92 views - online sinds 28 oktober 2019


In deze video spelen we voor het eerst Call of Duty: Modern Warfare en worden we meteen in het diepe gegooid! We krijgen te maken met terrorisme in Londen en gaan naar het midden oosten om ons te verzetten tegen het terrorisme. Benieuwd? Check dan snel deze gameplay video van COD Modern Warfare, gewoon op het vertrouwde GameVideos.

In Call of Duty: Modern Warfare spelen we als USA Marine en nemen even een kijkje bij een groot complex waar we vermoeden dat chemische wapens worden geproduceerd. Uiteraard kan het niet anders dan dat we de handel platgooien en erachter komen dat de Russen erachter zitten. Vreemd feitje: we komen ook nog eens oog in oog te staan met Russische terroristen! Een deel van ons team is daar verloren gegaan en wij hebben het overleefd. Maar net aan. We worden overgeplaatst naar een andere locatie om de strijd verder aan te gaan.

Dan komen we in Londen terecht. Wat overigens in Call Of Duty Modern Warfare supergoed nagemaakt is! Daar zitten we als getrainde militairen te wachten op ons doelwit, een witte bus gevuld met chemische wapens die de terroristen hopen af te laten gaan, zodat ze een aanslag kunnen plegen. Helaas, dat lukt ook. De bus met chemische wapens explodeert midden in de stad, waar veel toeristen lopen. We komen direct in actie en proberen de boel te beveiligen. Terroristen met bomvesten en zware wapens vechten hard terug en we komen in een gebouw een groepje Half Londen ligt op z'n gat. We doen ons best, maar de schade is helaas al geleden. We moeten het bij de bron gaan aanpakken.

In Call of Duty MW gaan we naar het midden oosten, waar we samen met een groepje milities werken. Daar komen we oog in oog met een "fictieve" terrorisme-staat. Hier doen we ons best om zo min mogelijk op te vallen, binnen te komen en sabotage plegen om zo dichterbij de kopstukken van deze terroristische groep te komen. Zo blazen we bijvoorbeeld helikopters op en leggen wat soldaten om. Tijdens onze vlucht weg komen we een groep terroristen tegen, die ons helaas ook gespot hebben. Tijd om ons te verstoppen! 

We doen in deze Call of Duty: Modern Warfare Gameplay video de voorbereidingen van wat komen gaat: een aanval op een grote luchtmachtbasis.
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Call of Duty: Modern Warfare video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s